Özel Nurel 3 Yaşlı Bakım Ve Huzurevi İhmal ve Bakımsızlık Sorunu

27 Kasım 2024 13:36

Ağustos ayında yatırdığımız babamız, haftalar içinde gözlerimizin önünde eridi. Vücudunda son bir aydır kaşıntılar vardı, ancak bize isilik ve cilt kuruluğu gibi geçici durumlar olduğu söylendi. Babamız zatürre nedeniyle hastalanıp hastaneye kaldırıldı (hastaneye kaldırılma ve ambulansa haber verilme süreci de şüpheli ve ihmallerle doluydu). Hastanede iç kanaması olduğu, iyi bakılmadığı ve uyuz hastalığıyla mücadele ettiği ortaya çıktı. Babamızı iki hafta içerisinde hastanede kaybettik.

Acımızla kalan eşyalarını almaya gittiğimizde, yeni aldığımız hiçbir eşyayı bulamadılar. Ayrıca, N** Ö** adlı hanımefendinin duyarsız ve umursamaz konuşmalarıyla daha da şoke oldum. En son, babamıza Allah rızası için baktıklarını ifade ettiler (her ay parasını ödediğimiz kurum). Hiçbir sorumluluğu kabul etmeyip sürekli kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar.

Daha önce de bir aylık başka bir kurumda kalmıştık ve oradan da aynı sorunlar nedeniyle ayrıldık. Temmuz ayından bu yana yaşadığımız iki kurumda da bakımsızlık, ilgisizlik ve ihmal vardı. Onların gözünde, canımız olan anne ve babalarımız sadece TL'den ibaret.

Gerekli yerlere bu durumu aktaracağım. Huzurevleri daha çok denetlenmeli ve kontrol edilmeli.

Bakım Evi İhmali Yüzünden Kaybedilen Hayat

04 Aralık 2024 18:12

Antep Özel Yaşam Huzurevi'nde Yanlış Uygulamalar!

20 Ağustos 2025 11:52
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Özel Yaşam Bakım Merkezi Şikayetçiyim

11 Şubat 2025 13:22

Sonbahar Aşkım Huzurevi Ve Yaşlı Bakım'a Annemi Yatırdık, Mağdur Olduk!

09 Kasım 2024 00:00

Gönül Yılmaz Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Yaşlı Bakım Merkezleri İle İlgili Değerlendirme

29 Ocak 2024 02:38