Nüfus ve Vatandaşlık İşleri 2 Senedir İsim Denklik Belgemiz Gelmedi

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri 2 Senedir İsim Denklik Belgemiz Gelmedi
31 Ekim 2023 14:54

20 Aralık 2021 tarihinde babam adına başvurduğum isim denklik belgesi hala tarafımıza ulaştırılmadı. İlk başta nüfustan talep ettik sonra aradan 1 sene geçti. Bizden doğum belgesi istendi doğum belgesini götürdük eski belge diye kabul etmediler. Sanki 2008'de gelen belgeyle 2021 arasında değişim olacak neyse getirttik belgemizi apostil yaptırdık. Sonra oradaki bilgilerle uyuşmadığını öğrendik. Mahkeme kararıyla nüfus bilgilerini düzelttirip denk hale getirdikten sonra tekrardan müracaat ettik aylardır hala bekliyoruz bizden istediğiniz belgeleri getirdik 2 günde 3 günde alanlar var bu belgeyi 2 senede bir belgeyi alamamak nedir gitmediğimiz danışmadığımız yer kalmadı ilçe nüfusa gidiyoruz suratımıza bakmıyorlar. Yok sistem yok bir şey yok 2 senedir bir belge nasıl düzenlenemiyor Bulgaristan'da rahmetli dedemden kalma tapularımız var hiçbir şey yapamıyoruz bunların sorumsuzluğu yüzünden ne yapacağımızı artık gerçekten bilmiyoruz bu belgenin bize ulaşmasını talep ediyoruz hala başvuru durumumuzda başvuru makamına müracaat ediniz yazıyor bizden istediğiniz doğum belgesini de getirdik. Buna bir çare istiyorum. Sayın yetkililerden

03 Temmuz 2023 22:53

07 Temmuz 2023 17:17