Nüans Terzi Bursa Korupark Şubesi

23 Temmuz 2023 17:37

23/06/2023 tarihinde Nüans Terzi Bursa Korupark Şubesine şort ve gömlekten oluşan keten takımımı daraltılmak üzere bıraktım. Bayram önü olduğu için yoğunluk olacağını da göz önünde bulundurup 28/06/2023 tarihinde alacağıma dair terziyle anlaşmaya vararak takımımı bıraktım.
Günü gelip gittiğimde tadilatın hala yapılmadığını gördüm ve eşyamı geri aldım. Ürün bırakırken tek seferde aldıkları parayı kartımdan çektiklerini söyleyerek nakit veremeyeceklerini, beş ila on iş günü içerisinde tekrar kartıma yatıracaklarını beyan ettiler. Hizmet alamadığım için kızmama rağmen anlayışla karşıladım. Adımı, soyadımı, telefon numaramı ve IBAN numaramı bırakarak ayrıldım. Bugün olayların üzerinden bir ay zaman geçti. Param hala iade olmadı. Önceleri defalarca aramama rağmen telefonlarına ulaşamayınca kalkıp terziye gittim. Olayları yeniden anlattım. Orada çalışan bir terzinin telefon numarasını aldım. Ve defalarca da bu terziyle telefonda konuştum. Hers seferinde bir sürü bahane dinledim. Tekrar yazıyorum bir ay geçmesine rağmen hala para iadem yapılmadı.
Şimdi de üslubumu bozmamaya gayret ediyorum. Fakat böyle bir alışveriş merkezinde nasıl böyle bir işletme olabilir?
-İşlerini söz verdikleri zamanda teslim etmeyerek müşterisini zor durumda bırakıyor.
-Verdikleri telefon numaralarına ulaşılamıyor ya da bilerek açmıyorlar.
-Ürün verirken saniyeler içinde çektikleri parayı konu geri ödemeye gelince insanı süründürüyorlar.

İnsan bir iş yapınca karşılıklı iyi niyet ve güven duygusu içinde yapar. Bir daha bu işletmeye uğrayacağımı düşünmemekle beraber uğramayı düşünenlerle de olumsuz düşüncelerimi paylaşacağım.

02 Eylül 2025 11:00

Terzide Saygısız Davranış Ve Eksik Hizmet Deneyimi

24 Mayıs 2025 15:15
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 09:57
Akar Terzi Şikayeti
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

İstinye Terzi Fiyat Listesine Uymayan Keyfi Ücretlendirme ve Fazla Ücret Talebi

07 Eylül 2025 12:42