Novar Poliklinik Komedon Çubuğu Eksikliğiyle Hayal Kırıklığı

12 Kasım 2024 14:50

Senelerdir Nova'da işlem yaptırıyorum ve çok da severek gidiyordum, en sık gittiğim şubeleri Alsancak ve Bayraklı. Bugün uzun bir süre sonra Alsancak şubelerine geldim, birkaç işlem hakkında bilgi almak için. Sonunda sadece cilt bakımı ve karbon peeling yaptırmaya karar verdim. Bu işlemleri defalarca yaptırdım Nova'da ve hiçbir zaman bana komedon çubuğu kullanılmadan yapılmamıştı. Ben de güzellik uzmanıyım ve cildimin zor bir cilt olduğunu biliyorum (zor temizleniyor) ve temizlenmesi için komedon çubuğu gerekli olduğunu çok iyi biliyorum. Her iki işlemin de ödemesini yaptıktan sonra, kabine geçtikten sonra bana artık komedon çubuğu kullanmadıklarını söylediler. Cilt bakımına 1000 lira verdim ve gerçekten ben evde buhar tutarak komedon çubuğu kullanarak çok daha güzel temizliyorum. İşlemden sonra beni yetkiliyle görüştürdüler ve bana zaten cildimin çok sorunlu olmadığını ve gayet güzel gözüktüğünü söyledi. Burnumda siyah noktaların kaldığını söyledim, çok derinde olduğu için çıkarması zor olduğunu söyledi. Ben de işin içinde olmasam inanırdım ama ben de bu işi yaptım ve cildimi de çok iyi tanıyorum. Sadece ellerle sıkarak olacak bir iş değil... Karbon işlemlerinden çok memnunum, hep yaptırıyorum ama bugün benim cilt bakımı için verdiğim 1000 TL çöp oldu, büyük bir hayal kırıklığı.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 23:59

27 Şubat 2024 14:44
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Novar Poliklinik Novar Lazer Epilasyonu

14 Nisan 2024 13:10
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Novar Poliklinik Babyface İşlemi Sonrası Cildim Daha Da Kötüleşti

22 Temmuz 2025 15:48