Next&Nextstar HD Uydu Alıcısı Ses Çıkışı

Ahmet
12 Eylül

Merhaba Next kanky HD uydu alıcısı aldım pişman oldum. Aldığıma geri iadesi de yok. Sorunum şu bu uydu alıcısının ses çıkışı farklı imiş optik kablo ile sağlanıyormuş tamam olabilir. Sıkıntı yok ama keşke bunu uyaran bir yazı ya da alıcıyla birlikte optik kablo olsaymış optik kablolar dünya para nasıl çözeceğiz şimdi bu durumu

Next&Nextstar Next Kanky Uydu Ve Youtube.com Görüntü Sorunu

Deniz
25 Nisan

Merhaba, dün Next Kanky Dijitale yeni güncelleme geldi. Yaptım, uydu sinyali kesildi. Üstüne Youtube.com'a girince ses var ama görüntü yok. Dünden beri televizyon izleyemiyorum. Ailem ile mağdur olduk. Yetkili arkadaşlardan acilen yeni düzeltme güncellemesi bekliyorum.

Next&Nextstar Kanky Ses Sorunu

Serkan
23 Şubat

Next kanky uydu alıcı bir süre sonra ses gidiyor kanalı aşağı yukarı yapınca ses geliyor bu kadar kötü bir cihaz olabilir mi aldığım gün sorunlar başladı uydu alıcıyı yere vurup kırmak istiyorum neden düzgün mal yapmazsınız.

Next&Nextstar Kanky Uydu Alıcı Ses Gidiyor

Hasan
18 Şubat

Next&next Star kanky uydu alıcı ses gidiyor. Mağduruz. Acilen iade alınmasını ya da çalışan bir uydu alıcı ile değiştirilmesini talep ediyorum. Next yetkililerinin müşterilerini mağdur etmeyeceğini düşünüyorum. Umarım yanılmam. Uydu alıcıyı internetten almıştım. Acil cevap lütfen.

0 Yorum