Yanlış İstatistik Bilgisi Ve Bekleyen Bahis Sorunu

Yanlış İstatistik Bilgisi Ve Bekleyen Bahis Sorunu
17 Kasım 2024 12:232.217

19539591 numaralı üye olarak, dün oynanan Türkiye-Galler maçında, Y**** isabetli şut atmasına rağmen istatistik bilgisi girilmedi. Spor Toto merkezi sistemimizce bilgilendirildi deniyor ve hala bekleniyor. D**** ise oyuna girmediği için tahmin bahsi 1.00 alındı, hala bekleniyor gösteriyor.

18 Kasım 2024 02:46

16.11.2024 tarihinde oynanan galler turkiye maçında, y. A isabetli süt atar tahmininde bulundum ve global istatistiklerde bile isabetli sut attığı gösterilmesine rağmen, Nesine kuponumda hala bekliyor görünüyor ve onaylama tiki gelmiyor, "ilgili Bahsin resmi sonuç onayının gecikmesi hakkında Spor toto Merkezi bahis sistemimiz tarafında bilgilendirilmiştir " deniyor, Kuponum tuttu, ancak 24 saatten fazladır bekliyor diyor ve istatistikler eklenmiyor, ilk defa bir böyle bir şey ile karşılaşıyorum, güvenilir bir uygulama olduğunu düşünüyordum Nesine'nin.

17 Kasım 2024 13:34 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman Müşteri Hizmetleri numaramızdan ulaşabilir, Hesabım / Mesajlarım / Mesaj Yaz menüsünden mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla, Nesine

17 Kasım 2024 16:00

Tekrar arayabilir misiniz, müsait değilken aramis, müşteri temsilciniz

18 Kasım 2024 14:40

Sayın Üyemiz, Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla, Nesine

18 Kasım 2024 15:04

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla, Nesine

17 Kasım 2024 20:17

Hayır. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar müşter hizmetlerindeki arkadaşların işide sadece onlara söyleneni yapmak herhangi X kişisini koy o arkadaşlar bile bu hizmeti yapar. Üstüne gideceğim eğer isabet yok diye sonuçlanırsa. Birçok kişinin hakkını yediler

17 Kasım 2024 16:48

Dostum benimde aynı. Ben ve Arkadaşımda Harry Wilson için yaptım ve global istatistik sitelerinde bile isabetli süt çektiğini girmişler ama bu arkadaşlar kafalarına göre yapıyor video kaydıda var eğer sonuçlanmazsa paylaşacağım ilgili yerlerde

Güven
Güven
20 Haziran 2024 00:202.702

Almanya-Macaristan maçı için sisteme yeni eklediğiniz oyuncu üzerinden tahmin yapma yerinde, Macar oyuncu Barnabas adlı ...

Aykut
Aykut
18 Kasım 2024 10:051.375

Galler Türkiye maçı da isabetli şut bahsi kuponu hâlâ inceleme yapılıyor. Neyin incelemesi bu? Paramızı yatırın artık. N...

Uğur
Uğur
13 Ocak 2025 14:521.238

Nesine.com uygulaması üzerinden Başakşehir-Galatasaray maçına K**** D******* isabetli şut çeker oynadım. Dakika 71'de K*...

Öne ÇıkanKonular

Nesine Kategorileri