Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Nesine.com'da Hatalı Maç Değerlendirmesi

Nesine.com'da Hatalı Maç Değerlendirmesi
23 Kasım 2024 14:41

Nesine.com dan oynamış olduğum 49093 numaralı ilgili maçım dakika 72 de hava şartları dolayısıyla iptal edildi. Öncesinde iptal olarak bekleyen 2.5 üst tercihim ertesi günü kaybetti olarak değerlendirildi.
İlgili maç takip eden gün oynanmadı bulunduğu futbol federasyonu tarafından 2-0 olarak kabul edildi.

Nesine 72 de kesilen 2.5 üst beklediğim ve oynanmamış maçı nasıl kaybetti olarak değerlendiriyor.
Kuponumun 1.00 orandan değerlendirilmesini rica ediyorum.

Kurallarda üst tercihi 1.00 olarak oynatmadığı takdirde geçerlidir yazmakta.

24 Kasım 2024 16:57

22.11.2024 tarihinde 2.5 üst oynadığım kupondaki maç 72. Dakikada ertelendi. Ertesi günü dahil 2 gün geçmesine rağmen Mac oynanmadi. İlgili ülkenin federasyonu maçı 2-0 kabul etti ama merkezi bahis sistemi de Mac sanki oynanmış ve 2-0 bitmiş gibi kabul ediyor ve kuponum kaybetti olarak değerlendirildi.

Ne yaptıysam ikna edemiyorum oradan gelen sonuç bu yapacak bir şey yok diyorlar.

Nesine pişmanlıktır dolandırıldım ayak üstü.

23 Kasım 2024 14:56 (Şikayetten 15 dakika sonra)
23 Kasım 2024 15:04

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla, Nesine

23 Kasım 2024 15:05

Merhaba, Sorunumla ilgili merkezi bahis sisteminde hata olduğu bu hatanın şirketi tarafından ilgili kişilere bildirildiği ve gün içerisinde oynanmaz ise iade edileceği tarafıma bilgilendirme yapıldı. Müşteri temsilcisine hızlı dönüş için ayrıca teşekkür ediyorum

24 Kasım 2024 14:16

Güncelleme ile ilgili cevap bekliyorum tarafınızdan

24 Kasım 2024 16:31

Ertelenmiş ve oynanmamış ülkenin bağlı bulunduğu federasyonca oynatılmamasına rağmen skor geçerli kabul edilmiş kupona kaybetti olarak değerlendirip ısrarla aramama rağmen düzeltme yapılmadığı için üyeliğimi iptal ediyorum. Nesine pişmanlıktır.

24 Kasım 2024 20:25

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Maç Kuponum Haksız Şekilde İptal Edildi, Kaybım Karşılanmadı

Cihan
18 Ağustos 2025 13:42
mac-kuponum-haksiz-sekilde-iptal-edildi-kaybim-karsilanmadi-3.jpg
mac-kuponum-haksiz-sekilde-iptal-edildi-kaybim-karsilanmadi-2.jpg
mac-kuponum-haksiz-sekilde-iptal-edildi-kaybim-karsilanmadi-1.jpg
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
17 Temmuz 2025 09:55