İbrahim sonuçtan çok memnun

Nesine.com Un Üyelik İptali Yapmaması Hakkında.

25 Ekim 2023 16:29

Nesine.com adli iddaa sitesine olan üyeliğimi iptal ettirmek istedim. Gerekli başvuruyu yaptım. Ama daha önce olduğu gibi iptal işlemi yapmadılar. Sadece üyeliği kapatıyorlar. Abone numarasıyla tekrar giriş yapınca üyelik otomatikman açılıyor. Ben üyelik numarasıyla birlikte komple iptal işlemi yapılmasını ve tekrar üye olmadan giriş yapılmamasını istiyorum. Ama ısrarla bu iptal işlemini yapmıyorlar. Dolayısıyla isteğim dışına abonelik gözüküyor. Bu durumdan şikayetçiyim. Bugün bu iptal işlemi yapılmazsa CİMER e ve gerekli yerlere şikayetimi yapıp ceza almalarını isteyeceğim.

26 Ekim 2023 10:10

Hala abonelik numaram ile birlikte komple iptal işlemi yapılmadı. Kafalarına göre davranıyorlar. Bu konuyla ilgi hukuki yollara başvuracağım.

27 Ekim 2023 11:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Üyemiz, Konu ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızdan tarafınıza geri dönüş yapılarak detaylı bilgi aktarılacaktır. 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

27 Ekim 2023 14:05

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine iletmiş olduğunuz konu hakkında detaylı bilgi tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla,

27 Ekim 2023 14:48

Bugün öğlen itibarıyla üyelik iptal islemim gerçekleştirilmiş ve tarafıma bilgi verilmiştir.

Yetkin
15 Mayıs 2024 12:35

Nesine Üyelik İptali Sorunu

17 Haziran 2024 16:02
Nesine Üyelik İptali Sorunu

Hesabım Haberim Olmadan Kapatıldı, Param Yatırılmadı

19 Haziran 21:29
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Oyun Sonrası Param Yatırılmadı, Çözüm Sunulmuyor

İhsan