Nesine.com Numara Güvenliği Hakkında

Nesine.com Numara Güvenliği Hakkında
Salih
06 Temmuz 2024 19:19

Merhabalar, yaklaşık 4 gün kadar önce 20081100 üye numarası ile Nesine.com'a üye oldum. İsmim Salih Karaoğlu. Yaklaşık 15 yıldır kullanmış olduğum hattıma daha bir kere yasal olmayan kumar sitelerinden mesaj gelmemişken, 2 gündür ne sebeptense 5-6 yerden mesaj gelmektedir ve daha ne kadar süre ile gelecek bilgim yok. Acaba sisteminize kayıt edilen numaramın diğer 3. kişilerle paylaşılıp paylaşılmadığını öğrenmek isterim çünkü zamanlama manidar.

07 Temmuz 2024 09:59 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

07 Temmuz 2024 10:04

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Üyelik Yapmadığım Halde Nesine.com'dan SMS Almak Beni Rahatsız Etti

Meryem
09 Eylül 22:12
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
28 Kasım 2023 05:30
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
06 Kasım 2023 16:37