Nesine Haksız Para İadesi Politikası Mağduriyeti

Ersin
17 Kasım 2024 17:55

Romanya-kosova maçında deplasman takımı maçtan çekildi. Bu durumda ev sahibi 3-0 hükmen galip sayılır ya da maç iptal sayılıp 1.00 orandan para iadesi yapılır. Ancak nesine.com'un belirlediği kuralda, ben MS:1 oynadığım için para iadesi yapılamayacağı yazıyor. 3.5 üst veya 6+ gol oynayan kişi (birisi 4 gol, birisi 6+ gol beklemesine rağmen) para iadesi alırken, ben MS:1 oynadığım için para iadesi alamıyorum. Bu kuralı kim neye göre belirliyor? oley.com, iddaa.com gibi sitelerden para iadesi alan tanıdıklarım var. nesine.com neye göre MS oynadığım için para iadesi yapmıyor? İllegal siteler bile 1.00 orandan para iadesi yapmış. 1.00 orandan para iadesi yapılmadığı takdirde nesine.com'dan bundan sonra kupon yapmayacağım. Başta kardeşim olmak üzere tanıdığım herkese de anlatacağım ve Nesine kullandırmayacağım.
Bundan sonra nesine.com benim için bitmiştir. İllegal sitelere insanları yönlendirip sonra neden illegal sitelerde oynuyorsunuz diyemezsiniz. Bundan sonra gerekirse cezamı yer ve öderim, tek bahis uygulaması nesine.com olsa yine kullanmam. (eşya piyangosu konusunda da sorunlar var. Yıllardır ben ve tanıdıklarım eşya piyangosu alırız, daha bir kişiye çıktığını ne gördüm ne duydum. youtube.com, Twitter, Facebook ve bütün platformlarda sorguladım, araştırdım. 1 tane nesine.com eşya piyangosundan 1 çay kaşığı kazandım diyeni bulamadım.

18 Kasım 2024 12:58 (Şikayetten 19 saat sonra)
18 Kasım 2024 16:46

Rasim sonuçtan hiç memnun değil

Nesine Bahis Mağduriyeti Ve Yanıltıcı Görseller!

Rasim
31 Ocak 12:06
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
17 Ekim 2024 12:23
Nesine'de Kupon İadesi Sorunu
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Bünyamin
08 Mayıs 09:23
Nesine.com'da Bahis Sonuçlarında Hatalı İstatistik ve Mağduriyet
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
24 Mart 11:59
Canlı İddiada Kazandığım Parayı Alamıyorum
Mehmetali sonuçtan hiç memnun değil

Mehmetali
08 Ekim 2023 19:18