İbrahim sonuçtan memnun

17 Ekim 2023 13:05

Nesine com iddia bahsinde kural ihlali yaptı. Gerekçesi MBS nin oyun kuralını gösterdi. Resmi Gazetede yayımlanan Oyun kuralında ise bu Kural tek maç için geçerli.
Benim kuponumda ise uv Futbol üçlü bahis kazanır yaptım. Bir maç ertelendi. Kalan 2 Maç bahsi tutturdum. Ancak sanki tek maçmış gibi ertelenen maç (burada 3 maçın ikisi oynandı) oran 1 olur diyor. Ertelenen maçın oranı tabii ki 1 olur ancak diğer iki maç bahsi var ve kazandım. MBS sisteminde uv Futbol kuralı atlanmış, eksiklik var ve genel kural uygulanmalı diye yazdım. Verdikleri cevap içeriğinde kural belirtmeden "... MBS aracılığıyla oynanılan kuponlara ait kupon ikramiyelerini üyelerine ulaştırmakla yükümlüdür." diyerek beni oyalıyorlar. MBS sistemindeki yetkililere konuyu iletip tarafıma uyguladıkları kuralı bildirmekle yükümlüler.
Bna Kural eksikliğini çıkardığım için teşekkür edeceklerine uv futbol kuralı yerine tek maç kuralını anlatıp duruyorlar. Hakkaniyet kuralı çerçevesinde ister MBS tekrar incelesin ve cevap versinler, isterseler uyguladıkları kuralı nasıl uyguladıklarını göstersinler, sonuçta kazandığım paranın tarafıma ödenmesini talep ediyorum.

17 Ekim 2023 15:16

Nesine Com müşteri hizmetleri hemen dönüş yaptı. Kendilerine tekrar izah ettim, bu Özel Kuralsızlık durumunda yetkili Spor Toto Kurumuna bağlı MBS. Dolayısıyla Nesine Com olarak yapılabilecek iş aracı bayi/işletme olunduğu için cevap vermek değil. Kuralı Koyan ve Resmi Gazetede yayımlayarak uygulayan yetkili birime Tüketici/Müşteri böyle bir özel kural eksikliğinde Genel Kural budur tek Maç için olan kural 3 Maç için uygulanırsa adı üstünde haksızlık olur. Tek Maç kuralı Genel olarak uygulanırsa, iptal edilen maç oranı ve risk payı nötr olur. Kalan 2 maç bahis olarak tuttuğu için yeniden oranları ve risk payına göre hesaplanıp, Müşteri için kazanç olur. Nasıl ki, 3 maç üzerinden bir tane bahis tutmazsa kupon ve varsa ana kupon bahsi kaybediyorsa, Bu durumda; 3 lü maç tahmininde tutturulan iki maç ve varsa ana kupon geçerlidir. Zaten, ana kupon ödemesi yapılmış olup bu kural doğru uygulanırken uv Futbol 3 lü maç bahsi için tekli maç bahsi kuralı sehven uygulanmıştır. Genel hükümler düşünülürse; Kaybederken kayıp kuralı üçlü maç üzerinden hesaplandığı için, kazanırken de 3 maç üzerinden hesaplanıp iptal edilen oranlar devre dışı bırakılır. Aksi takdirde, 2/3 oranında kazanılan bahis Adil Olmayan şekilde kaybedilmiş olur. Kısaca uv Futbol adı altında bu özel kural konmamışsa, genel kural olarak kazanılan maçlar kadar oran Müşteriye kazanç olarak verilmelidir. Aksi uygulama, 3 lü maç için tekli maç kuralını uygulamak olur ki adı üstünde, özel durumlarda yanlışlığa ve eksikliğe neden olur.

20 Ekim 2023 10:24 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Üyemiz, Konu ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızdan tarafınıza geri dönüş yapılarak detaylı bilgi aktarılacaktır. 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

20 Ekim 2023 11:23

İlk aramada işim olduğu İçin görüşemedik. Bugün 12:00-1300 arasında tekrar iletişim kuracaklar ondan sonrası gelişmeyi paylaşmak mümkün olacaktır.

20 Ekim 2023 12:53

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine iletmiş olduğunuz konu hakkında detaylı bilgi tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla,

20 Ekim 2023 12:57

Bir aracı bayi olarak, ilgilendiler MBS nden kaynaklandığı anlaşılan "yanlış değerlendirme" nin yine MBS inice gerekçesiz olarak böyle değerlendirdik yaklaşımı, " Uyguladıkları kuralın yanlış olduğunu" göstermekte... Nesine Com elinden geleni yaptığı ve ilgilendiği için teşekkürler...

20 Ekim 2023 13:01

İlgilendiler ancak sorunun kaynağı kendileri olmadığı İçin henüz düzeltilemedi.

Muzo sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2024 11:04
Nesine Kazanan Kuponumun 1.00 Oranla İade Edilmesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 13:09
Nesine Kazanan Kuponumun Kupon Bedelini İade Etti Kazancımı Yatırmadı
Mahmut sonucu yetersiz buldu

Mahmut
17 Aralık 2024 16:19
Bahis Kuponumun Hatalı Değerlendirilmesi
Bahis Kuponumun Hatalı Değerlendirilmesi
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
26 Ağustos 2023 12:58