Seynur sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 02:22

Görsel hatanız yüzünden paramı çöpe atamam. Maç ilk yarı 3-2 gösteriyor, ikinci yarı farklı gösteriyor. Bu beni bağlamaz, paramı yatırın. Aksi takdirde şikayette bulunacağım. Görsel hatanız beni yanıltıyor, o yüzden oynadım. Bu hata sizden kaynaklanıyor. Sonuç nedir, onu söyleyin bana. İade mi yapacak mısınız? Gelen kuponu nasıl vermezsiniz? Saçmalık bu! Paramı hemen fotoğraf atıyorum. Skor niye böyle?

İlk yarı ayrı, ikinci yarı ayrı bir şey gösteriyorsunuz. Bu benim sorunum değil, sizden kaynaklanan bir sorun. Paramı vermiyor musunuz? Bununla ilgili yazmanızı istiyorum. Gönderdiğiniz mesajdan hiçbir şey anlamadım. Fotoğraf gönderiyorum, bakın inceleyin, tek tek bakın. Hata sizde, acilen bu konuyu çözmeniz gerekiyor.

28 Ağustos 2023 01:43

Nesine gelen kuponumu vermediler herkes görsün bu yazdıklarımı bir hata yapıldı onlar tarafından bedelini bana ödettiriyorlar paramı verin bana masal okumayın ilk yari sonucu 3 2 biten maç ikinci yari 0 2 den basliyor maç hatanızı kabul edip mağduriyet gidereceğinize biz sorumlu değiliz diyorsunuz kim sorumlu merkezi sistem diyorsunuz tamam merkezi sistem yanlışlıkla fazla para yatırda hesabıma onu geri istemeyi çok iyi bilirsiniz mağdur olan benim herkese gönderdiğiniz tek mesajı bana atmayın Çünkü o çözüm değil çözüm sunun insanları bos bir yazi parçası değil lütfen herkes yazdıklarımı okusun resimde var herkes baksın hakli haksiz kim söyleyin buradan bütün yetkililere sesleniyorum yardımcı olun lütfen mağdur edildim paramı vermediler

28 Ağustos 2023 01:29

Nesine.com paramı vermedi tutan kuponu vermediler ilk yari farklı skor gösterildi ikinci yari ayrı bir skordan başlatıldı maç ilk yari oynamıştım herkes görsün neden yardımcı olunmuyor herkese bir mesaj gönderiyorlar hatalarını dahi kabul etmiyorlar bütün herkes görsün resim atıyorum herkes görsün

profile profile
26 Ağustos 2023 10:02 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak nesine.com üyeliğiniz üzerinden bilgilendirme mesajı gönderilmiştir. Saygılarımızla, Nesine.com

26 Ağustos 2023 14:48

Herhangi bir çözüm sağlanmadı görsel hatanız yüzünden paramı çöpe yemeyin konunun acilen çözülmesini istiyorum gönderdiğiniz mesaj bu sadece Sayın Üyemiz, Nesine.com Spor Toto ® ve Milli Piyango ®’ya bağlı yasal bir elektronik bayidir. Kupon değerlendirmeleri Merkezi Bahis Sistemi tarafından yapılmakta olup kuponlarda oluşan görsel hataların, kupon değerlendirmelerine olumlu ya da olumsuz etkisi bulunmamaktadır... Gönderdiğiniz cevap bu sadece sisteminiz hata yaptıysa bu benim sorunum değil ilk yari farklı skor gösterip ikinci yari farklı skor gösteriyorsunuz sorunu çözmeniz gerekiyor hem hata sizin hem de kabul etmiyorsunuz bu sorunu çözün acilen hata sizden kaynaklanıyor benim sorunum değil fotoğraflarda belli her şey. Bana net cevap verin

26 Ağustos 2023 14:50
Görsel Hata Nesine Tarafından

Gerekli bütün yerlere şikayette bulunacağım sorun çözülmezse

29 Ağustos 2023 00:49
Görsel Hata Nesine Tarafından

Koskoca nesine.com bu sorunu çözmüyor yetkili kimse yok yardımcı olunmuyor hata yapıyorlar kabul etmiyorlar bir maçta hata yapılıyor ve bunu bedelini vatandaşlara yansıtıyorlar bu mu resmi dediğiniz sayfanız burada hiçbir mağdur a yardımcı olunmuyor madem haklısınız yazın herkes görsün hiçbir şey cevaplanmadı bir sonuca ulaşmadı madem haklı taraf sizsiniz yazın buraya herkes görsün hadi herkes görsün söylesin her şey ortada benim tarafımdan sızın tarafınızdan ses seda yok hata sızın nesıne.com ve merkezi sistemi hanı neredesiniz yazın buraya oy koyun bakalım kim haklı kim haksız işinize gelmiyor herkes görsün geri dönüş bile sağlanmadı madem hata değil maç ikinci yatı 0 2 başladı neden hala ilk yari skoru 3 2 yazıyor resimlere baksın herkes ben mi haksiz miyim siz söyleyin arkadaş kimse yardımcı olmuyor hakkımı yediler herkes görsün fotoğraflarda net her şey kupon tutarlarımı yatırın ya da paramı iade edin çökmeyin paraya cevap vermeye bile yüzünüz yok net

30 Ağustos 2023 02:24

Beni aradılar aynı şeyleri söylüyorlar olumlu olumsuz etki yaratmıyor diyorlar müşteri hizmetleri hata var kabul ediyorlar ama ne bir para iade ne de kupon tutarını vermeyeceklerini dile getirdiler milleti yanılttım herkesin parasını alıyorsunuz dedim bir nevi dolan dirildim net koskoca Türkiye'nin resmi sitesi sözde hata yapıp kabul etmiyorlar her şey fotoğraf larda gayet net söylüyorum buradan herkes görsün para mi aldılar milleti yanlış bir şey gösterip herkesin parasını aldılar bu kadar net müşteri temsilcisi bile bizde aynı sizin durumda olsak böyle düşünürdük diyor bende dedim hesabıma yanlışla para gönderseniz geri alırsınız değil mi dedim evet diyor yani Nesine hatasını kabul etmiyor merkezi sistem yok bilmem ne diyor sonuçta sizinle çalışan bir sistem değil mi madem güvenilmez neden bu sistemi düzelmiyorsunuz neden ben hakkımı istiyorum net sizden fazla para talep etmiyorum sadece kupon tutarlarımı istiyorum hata yapan sizsiniz ben değil bunu sizde bende çok iyi biliyoruz bu isin peşini bırakmayacağım adam gibi hakkımı verin bu konu kapansın dedim siz bir yol gösteriyorsunuz buradan çıkarsınız diye o sokağa giren çıkmıyor bugün bir ayakkabı bile aldığınızda bir yeri defolu çıktımı ya paranı iade ediyorlar ya da değişim yapıyorlar en azından yapıyorlar sizler Nesine hem haksızsınız hem paramı aldınız vermiyor sunuz buradan ne kadar yetkili varsa siz söyleyin doğrumu yaptıkları insan demek ki resmiyete bile güvenmeyecek yoksa durum ortada madem haklısınız oylama açın benim şikayetime bakalım kim hatalı kim kimin hakkını yemiş tabi bir cevabiniz bile yok 2 3 satir bir şey uydurup konunun kapanacağını düşünüyorsunuz oylamayı açın madem hata yok diyorsunuz hadi bakalım herkes görsün ne kadar büyük bir site olduğunuzu eğer açmasanız demek ki isinize gelmiyordur bunları okuyan arkadaşlar dikkat edelim bekliyor herkes oylamayı kim hatalı kim kimin parasını hak ettiği halde vermiyor herkes görsün hadi bekliyor herkes oylamayı ne kadar büyük bir site olduğunuzu gösterin görsün herkes beni haksiz çıkarın hadi bakalım bekliyoruz

Şikayeti Çözüldü

Gelişme olursa yazarım sizde aynı şekilde

Hasan

Aynı maçta aynısı benim başıma da geldi yardımcı olmadılar size yardımcı oldularmı

Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Tayfun
26 Ağustos 2023 10:32

Mikail
08 Ekim 2023 19:38

Eyüp
20 Haziran 2023 00:11
Nesine Yarıda Kalan Maçlar Kayboluyor!
Nesine Yarıda Kalan Maçlar Kayboluyor!
Nesine Kategorileri