Neşe Canlı'da Müşteriye Yapılan Saygısızlık

10 Temmuz 2023 11:28

Neşe Canlı'nın çalışanları çok tatlı ama aynı şeyi dükkan sahibi Neşe Hanım için söylemek oldukça zor. Müşteri memnuniyetinden uzak; karşısındakine saygı göstermeyen, tersleyen bir iletişimi ve tavrı var. Kalıcı oje için renk seçmeye çalışırken (1-2 dakika'dan bahsediyorum) biraz elinizi çabuk tutmanız lazım sırada bekleyenler var gibi hiç nazik olmayan bir iletişim kurabiliyor örneğin. Ben de 1 saattir bekliyorum işlem için, bana da şu anda bu ifade ile saygısızlık oluyor diye karşılık verince de bundan rahatsız olup size işlem yapılmayacak o halde diye müşteri "kovabiliyor" örneğin. Müşteri velinimettir ve genelde aslolan üründen ziyade hizmettir. Her yerde güzel tırnak yapılabiliyor önemli olan gösterilen hizmetin ve gördüğünüz tavrın kalitesi. Bundan sonra kesinlikle bir daha gitmeyeceğim ve kimseye önermeyeceğim bir yer oldu benim için.
Dip not: Instagram'dan olumlu yorumları silerek diğer insanlarda yanlı algı oluşturabilirler ancak neyse ki müdahale edemeyecekleri başka mecralarda var.

Bahar sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 07:06
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 18:59

Kalıcı Oje Hizmetinde Dayanıksızlık Ve Profesyonellik Eksikliği