Nihat sonuçtan memnun değil

Nescafe Ice Cafe Bozuk Ürün
Nihat
21 Ağustos 2024 11:52

Merhaba

İstanbul'da zincir marketlerden birinden aldığım Nescafe soğuk kahve çoklu paket içerisinden SKT süresi geçmemiş olmasına rağmen bozuk ürün çıktı, toz halde olması gereken ürün katılaşmış resmen taş gibi sert hal almış. Video ve foto mevcuttur.

21 Ağustos 2024 14:42 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtir en kısa süre içerisinde tekrar arayacağımızı bildirmek isteriz. Nestlé İletişim Merkezi

Nescafe Express Soğuk Kahvede Son Tüketim Tarihi Geçmemesine Rağmen Süt Kesiği Ve Anormal Parçalarla Karşılaştım

Çağla
10 Ekim 2025 17:31
nescafe-express-soguk-kahvede-son-tuketim-tarihi-gecmemesine-ragmen-sut-kesigi-ve-anormal-parcalarla-karsilastim-3.jpg

Perim
18 Temmuz 2024 01:31