Said sonuçtan çok memnun

Nef Tapu Teslimi Yapmıyor

07 Aralık 2023 07:02

Nef Bahçelievler projesinden 2021 yılında almış olduğumuz dairenin şantiye elektriği kesilmiş iskan alınmış olmasına rağmen bazı dairelerin tapuları verilmiş olup benim dairemin tapusu 1.5 senedir teslim edilmemiştir. Kendilerini aradığımda sıra geldikçe verdikleri seksinde inandırıcı olmayan bir açıklama yaparak halen bekletmektedirler. Bu kadar mağdur edildiğimiz bir durum daha önce yaşamamıştık.

08 Mart 2024 01:48

Nef Bahçelievler, 'Ocak sonunda teslim edeceğiz.' dediği tapuyu, Mart ortasına gelmemize rağmen vermiyor. Tapu bedelini aldıkları halde, ne arayan var ne soran. Muhtemelen tapular üzerinden kredi çekip, bizi kredi vadesine kadar oyalıyorlar. Türlü türlü bahanelerle kesinlikle güvenilmez bir durum söz konusu.

29 Ocak 2024 15:04

Nef Bahçelievler Tapu teslim edilmiyor. Müşteri destek hattı oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. 2 ay önce bu site üzerinden şikayet oluşturduğumda Nef müşteri hizmetleri tarafından aranıp ocak sonuna kadar tapu teslim edileceği siteden şikayeti kaldırmamı rica ettiler. Bunun üzerine bende şikayeti kaldırdım. Ocak ayı sonuna geldiğimizde şimdi de mart ayında deniyor. Her gün arıyorum her seferinde size dönüş yapacağız deniyor ve kimse dönmüyor. Nef gibi büyük bir kurumdan beklenmeyen bir hareket.

29 Ocak 2024 15:02

Nef Bahçelievler Tapu teslim edilmiyor. Müşteri destek hattı oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. Nef müşteri hizmetleri tarafından aranıp ocak sonuna kadar tapu teslim edileceği siteden şikayeti kaldırmamı rica ettiler. Bunun üzerine bende şikayeti kaldırdım. Ocak ayı sonuna geldiğimizde şimdi de mart ayında deniyor. Her gün arıyorum her seferinde size dönüş yapacağız deniyor ve kimse dönmüyor. Nef gibi büyük bir kurumdan beklenmeyen bir hareket.

27 Ocak 2024 01:29

Nef Bahçelievler Tapu teslim edilmiyor. Müşteri destek hattı oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar. 2 ay önce bu site üzerinden şikayet oluşturduğumda (ekte fotoğrafı mevcut) Nef müşteri hizmetleri tarafından aranıp ocak sonuna kadar tapu teslim edileceği siteden şikayeti kaldırmamı rica ettiler. Bunun üzerine bende şikayeti kaldırdım. Ocak ayı sonuna geldiğimizde şimdi de mart ayında deniyor. Her gün arıyorum her seferinde size dönüş yapacağız deniyor ve kimse dönmüyor. Nef gibi büyük bir kurumdan beklenmeyen bir hareket.

Ek
11 Aralık 2023 15:15

Şikayetimin ocak ayında sonuçlanacağı söylendi o zamana dek bekleme kararı aldım ilgileri için teşekkürler

11 Aralık 2023 15:28 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhabalar, tarafınıza ulaşarak konu hakkında detaylı bilgiyi paylaştık. Sorularınız olması durumunda bize [email protected] adresinden ve 0850 969 70 61 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

29 Ocak 2024 14:59

Nef İnşaatın Tapu Mağduriyeti

30 Ocak 2024 07:28

Nef Bahçelievler'de Tapu Teslim Sürecinde Yaşanan Gecikmeler

18 Ocak 2024 12:34
Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 02:55
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaat Bahçelievler'de Tapu Teslimi Sorunu Ve İpotek Engeli

05 Kasım 2024 18:04
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Nef İnşaat Daireyi Ve Tapuyu Geç Teslim Etme Sorunu

10 Mayıs 2024 19:23