Nayu Nail Studio (Manisa) İzinsiz Fotoğraf Paylaşımı

Nayu Nail Studio (Manisa) İzinsiz Fotoğraf Paylaşımı
11 Ağustos 2023 11:411.799

Bugün ilk kez nişanım için protez tırnak yaptırmaya gittim "Manisa nayu nail studio" rastgele internetten gördüm burayı tatlı minnoş bir dükkandı. Büyük ihtimal işletmecisi de öyle biridir diye düşündüm ve randevu oluşturdum. Daha sonra işlemim yapıldı bitti.

Son olarak nişanlımın baş harfini yüzük parmağıma yapılmasını istedim. Pinterestten görüp fikir almıştım teşekkür ediyorum, güzel bir çalışma oldu. Hatta sırf bu yüzden fotoğrafının çekildiğini düşündüm, o anda ( izin almadan çektiği için ) fakat daha sonrasında hanımefendi soluk almadan Instagram hesabından paylaştı. ( bu kişi haklarına yapılan bir suçtur, ister elim olsun ister kolum )

bu yetmezmiş gibi bir de dalga geçiyor kendince komiklik şakalar... Kendisine kıroca gelmiş olabilir sevdiğim adamın baş harfi ya da sosyal medyanın ergence akımlara uyup yazmış da olabilir bilmiyorum, fakat hiç hoş bir davranış değildi. Çünkü kendisinin ben ne emsaliyim ne de arkadaşı?

Hemcinsim özellikle genç işletmecileri destekleyen gurur duyan biriyim fakat bu davranış hiç etik değildi. Rahatsız oldum.
Duvara asmış olduğu eğitim sertifikalarının yanında " müşteriye karşı yapılması gereken davranış hürmet en önemlisi saygı " eğitimlerinin sertifikaları da olmalıydı bunları da kulağına küpe olarak assın kendileri.
Yeni bir işletme belli daha kavranamamış umarım bundan sonra kavranır bu da kendilerinin bedavadan almış olduğu sertifika olsun.

6 Ocak 2024 20:37

Bütün yorumlar 18 ekimde atılmış arkadaş grubunu kızdırmışım Belli ki😂 Ama şöyle bir şey var ben oraya tırnaklarımı yaptırmaya gittiğimde dükkan 3 veya 4 aylık idi fakat bu arkadaşlar 1 buçuk 2 yıldır gidiyorlarmış oraya 😂

6 Ocak 2024 20:53

Bütün yorumlar 18 ekimde atılmış stüdyo sahibi ve arkadaş grubunu kızdırmışım ; Belli ki 2 ay etkisinden çıkamamışlar 😂 Bari belli etmeyin 😂😂😂😂 yorumdakiler benim yüzüne söylemediğimden bahsetmiş sanki benimle birliktelerdi orada hey allahım diğer komik olan nokta ben oraya tırnaklarımı yaptırmaya gittiğimde dükkan 3 veya 4 aylık idi fakat bu arkadaşlar 1 buçuk 2 yıldır gidiyorlarmış oraya 😂 - izinsiz ne paylaşım yapabilir ne şaka yapabilir kardeşim yapamaz kabul etmiyorum ben siz edebilirsiniz ben etmiyorum bitmiştir. 🫡

Yorumlar(28)

Emine
Emine
18 Ekim 2023 15:26

Yıllardır bakımlarımı çok güzel bir şekilde yaptırıyorum her defasında gittiğim zaman ilgi ve alakaları çok güzel çok memnunum her şeyden önce arkadaşız ve bana beni mükemmel hissettirecek beğendiğim her şeyi her modeli daha da güzel yapması çok hoş zaten çok büyük bir çevresi ve aile gibi olduğu müşteri kitlesi var her işletmede böyle ufak sorunlar olabiliyor ama bence yapılan yorumlar ve paylaşımlar etkileyici ve kötü içerikte ama ne olursa olsun biz Nayu nail studio ya güvenip sürekli oraya gidiyoruz randevularımız olsun ilgi alaka olsun her şey en üst Safa'da en güzeli de bizi anlayan ve istediğimizin en güzelini yapan bir uzamanımız var işinde çok başarılı ve herkes de bunu görüyor ben arkadaşımın işine gösterdiği özeni çok seviyorum daha nice mutlu zamanlarımızda bizi güzelleştiren bir insan hep te var olsun seni seviyoruz Nayu nail Studio ♥️

Ayça
Ayça
18 Ekim 2023 13:38

Açıldığından beri gidiyorum hiçbir sorun yaşamadım. Samimi, sıcak ve rahat bir ortamı var ama bunda rahatsız olacak bir şey yok tam tersi müşterisine kendisini değerli hissettiriyor. Hayatımda ilk defa böyle bir işlem için burayı tercih ettim ki canım çok tatlı bir insan olmama rağmen hiç sorun yaşamadım. İnsanların samimiyetini yanlış yorumlayarak üstelik yüzüne söyleyebilecekken internet üzerinden karalama yapmak pek saygılı bir davranış değil. Nazlıcan işinde daimi başarılar dilerim, her zaman samimi ve güler yüzlü kal :)

Elif
Elif
18 Ekim 2023 12:43

Öncelikle hemcinsim olan Nazlıcan hanıma çok teşekkür ederim, nişanımda düğünümde harikalar yaratmıştı. Tırnak bağımlısı oldum haftada bir model değiştiriyoruz kendi tırnaklarımı güçlendirdiği için ayrıca teşekkür etmek istedim. Manisa ve İzmir'de gitmediğim tırnak salonu kalmadı seni bulduğumda altın bulmuş gibi sevindim. Elbette çekemeyenler kıskananlar olur çünkü enerjisi ve işlemleri mükemmel ötesiiii... Teşekkürler nayu🫶🏻

18 Ekim 2023 12:03

Fotoğraf paylaşımı için öncelikle soruyor izin alınıyor🫶🏻 izinsiz söz konusu yok

Selcan
Selcan
18 Ekim 2023 10:11

Nayu nail studioyu kendi elleriyle kurup en yükseklere taşıyan güler yüzünden ödün vermeden kibar tatlı duruşuyla herkesi etkileyen Nazlıcan hanıma yapılan bu yoruma epeyce güldüm ve üzüldüm insanlar gerçekten bir şeyleri başardığında arkalarında köstekleri olabiliyor ben devamlı müşterisiyim her seferinde aşk yaşıyorum tırnaklarımla istediğim ilgi alaka güler yüzlü bir işletme sahibi çok steril ve özenle işini yapıyor madem sonrasında sorun olacaktı işlem bittikten sonra böyle bir sorununuz varsa dile getirmeniz gerekirdi ya da daha sonra söyleyip sildirebilirdiniz insanlar sizin elinize kolunuza yazan harfe bakmıyor işlemin güzelliğine doğallığına rengine ışıltısına bakıyor hemcinslerimize destek olmak yerine böyle itici bir yorum yapmak sizi yüceltmez aksine...

18 Ekim 2023 09:26

Bir buçuk ay önce arkadaşımın önerisi ile gittim tırnak yaptırmak için Nazlıcan hanım gayet ilgili alakalı temiz biri tırnaklarımı büyük bir emekle yaptı özenerek yaptı ben çok memnun kaldım dükkanı çok şirin ve temiz bir yer kendisine emekleri için çok teşekkür ederim 🩷

Candan
Candan
18 Ekim 2023 07:29

Daha bu işe ilk adım attığında ilk tırnaklarımızı yapan bizi bu güzelliğin peşinden sürükleyen ne istesek bütün nazımızın geçtiği ilgisi ayrı güler yüzü ayrı ve hala daha fazlasını yapmak için uğraşması. İşinin fazlasıyla hakkını veriyor. Memnuniyet %100000000000 🩷

Melda
Melda
18 Ekim 2023 06:48

Yaklaşık iki yıldır güvenerek gittiğim bir iş yeri hem steril ortamı olsun hem de nazlıcan hanıma bize göstermiş olduğunuz hassasiyet güvenerek tırnaklarımı yaptırıyorum teşekkür nayu nail studio.🙏🫶💚🧿

Feray
Feray
18 Ekim 2023 01:47

Yaklaşık 1 buçuk yıldır Nayu nail studio gidiyorum. Nazlıcan hanımın ilgisi alakası işinin hassasiyeti steril olması güler yüzlüğü paha zaten biçilemez. Ayrıca hanım efendinin yaptığı şikayeti kusura bakmasın ama karalama olarak görüyorum nayu nail studio bu yorumu hak etmiyor.

Berivan
Berivan
18 Ekim 2023 00:16

İki yıldır gelip giderim ilk defa böyle bir yorum gördüm ve tabii ki yazmak istedim. İnsanların hakkına girmeyin rica ediyorum. Görüp görebileceğiniz en minnoş işletme için çok yersiz bahaneler bunlar...

Kader
Kader
18 Ekim 2023 00:12

Nayu nail stüdyoda neredeyse açıldığından beri tırnaklarımı yaptırıyorum her seferinde nazlıcan hanım güler yüzüyle karşılar çok tatlıdır. Bu şikayeti gördüğümde çok şaşırdım ve üzüldüm. İstediğim tüm değişik tırnakları saatlerce uğraşıp daha güzellerini yapıyor bu şekilde bir şikayeti hak etmiyor kendisi. Kendisi başarılı bir kadın ve bu şekilde karalamanız hoş değil. Eminim ki kendisine söyleseydiniz paylaşım yapmaz yapsa dahi silerdi. Bu kadar hassas olduğunuz bir konuda neden çekim yapılmasına izin verdiğiniz de hoş gerçi :)

18 Ekim 2023 00:05

İnanır mısın benim erkek arkadaşımın da baş harfi m bende bu tırnağın aynısından yaptırdım ve bir an kendi elim sandım yani o kadar normal herkeste olan bir el ki bunu abartıp böyle dillendirmeniz kendi hemcinsinizin işine sanatına yapılan saygısızlıktır bu onun işi o fotoğrafları çekmezse gören olmazsa gelen de az olur mesela sen nasıl görüp de geldiğini söylüyorsun öyle düşün. O fotoğrafın üstünde yazan yazının da tamamen şaka amaçlı olduğu belli oluyor siz biraz armudun sapı üzümün çöpü hesabı yapmışsınız daha çok sevinmeniz lazım sizi paylaşmışş 😅😅 bak kendi tırnağımı da ekledim ve bir şey olmadı 😬

18 Ekim 2023 00:04

Ecem
Ecem
18 Ekim 2023 00:03

Nayu işletmesinin düzenli müşterisiyim, hiçbir problem yaşamadım aylardır, sahibi de çok tatlı çok saygılı biri, buraya yazmaktansa şikayetini kendisine iletseydi eğer çok tatlı ve ılımlı bir geri dönüş alırdı diye düşünüyorum 😊

Nazmiye
Nazmiye
17 Ekim 2023 23:21

Buraya yazmak yerine kendisine iletmeniz daha doğru olurdu. Ki el fotoğrafı yani yüzünüzde gözükmüyor rahatsız olunacak bir durum yok ama yine de siz bilirsinizz

Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse

Tülin
22 Haziran 2023 13:232.549

Protez tırnak için gittim hanım efendi tırnaklarımı mahvetti kanamaktan tırnak yapamadık zaten kuru manikürcü aşırı sert...

Kuaför Okan Erdem Memnuniyetsizliği

Yağmur
28 Temmuz 2023 11:291.092

İşletmenin sahiplerinden olduğunu söyleyen a*** isimli manikürcüsü tarafından azarlandım! Tırnağıma protez yaparken zate...

Arzu
5 Ekim 2023 14:13323

Pendik'te bulunan medi nail bar'ın sahibi tırnağıma işlem yaptı. Randevu saatinde gitmeme rağmen ben arayarak uyandırdım...