05 Ağustos 2023 00:44

Ankara baran's nail art studio'da 31 Temmuz'da bir protez tırnak yaptırdım. Manikür, nail art şahane olsa da, ertesi aksam bir tırnağımın kırıldığını fark ettim. Kendilerine bir politikaları olup olmadığına dair bir soru sordum WhatsApp üzerinden, ve kırılan tırnağımın fotoğrafını gönderdim. Kırılan tırnağın bir darbe almış olabileceğini söyleyerek hatanın müşteride olduğunu söylediler. Fiyat biçtiler kırılan tırnağım için. Ben de yaptıralı bir gün olduğu için tekrar bir randevu oluşturmak zorunda kaldım. Randevu gününe 2 gün vardı, ve hemen önceki gece, kırılan tırnağımın yanındaki tırnağın da kırıldığını fark ettim. Belki duştayken yanlış bir hareket yapmışımdır, darbe almıştır dedim ve üzüntü içinde ertesi günü bekledim. Ertesi gün kendilerini aradığımda, başka bir tırnağımın daha kırıldığını,2 vesait ile uzun bir yoldan geleceğimi kırılan iki tırnaktan birinin onlardan olup olamayacağını sordum hatanın hala kendimde olduğunu düşünerek. Hallederiz hallederiz sen gel dediler ve ben de randevu saatim geldiğinde kırılanları yaptırıp salondan ikisi için de ayrı ücret ödeyerek ayrıldım. Biz 'hallederiz'i yapabiliriz anlamında söyledim dediler.

Ayrıca tırnaklarımı yaptırırken aynı elimde başka bir tırnağın ucunun kırıldığını gösterdim, tırnaklarımı yapan hanımefendiye, yalnızca gülmekle yetindi. Bugün yani 4 Ağustos günü sabahı yalnızca en basic sabah rutinlerimi gerçekleştirdikten sonra evin içinde yine kırılan başka bir tırnağımı aramaya koyuldum. Bu sefer diğer elimde aynı tırnak kırılmıştı. Hazırlanıp dışarı çıktım. Saat 10.11'de kırılan tırnağımın fotoğrafını çektim. Evimin hemen aşağısındaki durağa indiğimde saat 10.19'da yanındaki tırnak da kırılmıştı. Geldiğim yolda bulabildim kırılan parçayı. 5 gün içerisinde yeni tırnaklarım için sevinemedim bile. Salonun sahibinin benim hakkımda bir TikTok videosu çektiğini görmemle beraber sinirlerim gerildi. Benim bedavaya yaptırmadığım 500ün üstünde para verdiğim bu tırnakların günlük aktivitelerimi gerçekleştirirken teker teker kırılması sanki tamamıyla benim suçummuş gibi gösterdi kendisi, ilk başta kendimde hata arasam da kalitesiz jel, gereğinden ince bir protezden ibaret yalnızca. Vakit kaybından başkası da değil. 500 TL'nin karşılığı bu olmamalı.
Paramdan ve vaktimden oldum. Herkes bir salon açacak diye bir kaide yok, kendilerini geliştirsinler, belirli bir kaliteye ulaşsınlar, müşteri memnuniyetini ilk sıraya koysunlar, kimseyi böyle durumlara sokmaya hakları yok.

05 Ekim 2023 14:13

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Sindy Nail Art (Ankara) Protez Tırnakta Hem Kalitesiz Hizmet Hem Mağduriyet!

27 Nisan 2025 12:39
Sindy Nail Art (Ankara) Protez Tırnakta Hem Kalitesiz Hizmet Hem Mağduriyet!

04 Mayıs 2025 19:07