Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Nautica Montun Kalite Sorunları Hayal Kırıklığı Yarattı

02 Aralık 2024 00:43

Tarih: 02/12/2024
Konu: Kusurlu Ürün İçin İade/Değişim Talebi

Sayın Yetkili,

31 Aralık 2023 tarihinde 41 Burda AVM Nautica mağazanızdan (046 Nautica 41 Burda xxxx 2597) 3299.00₺ bedelle satın aldığım mont ile ilgili bir sorun yaşamaktayım. Ürünü satın aldıktan sonra normal kullanım şartlarında kullanmama rağmen, montun tüylerinin sağdan soldan çıkmaya başladığını ve belirgin deformasyonlar oluştuğunu fark ettim.

Benzer özellikteki farklı markalardan aldığım montları uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanmama rağmen, bu üründe yaşadığım bu problemler beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı. Ürününüzün kalite standartlarına uygun olmadığını ve ayıplı mal kapsamında değerlendirilebileceğini düşünüyorum.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 8. ve 11. maddelerine istinaden, satın aldığım bu ürünün iadesini talep ediyor veya aynı ürünün yenisiyle değiştirilmesini rica ediyorum.

Gereğinin yapılmasını ve tarafıma bilgi verilmesini rica eder, iyi çalışmalar dilerim.

02 Aralık 2024 08:40 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, NAUTICA Müşteri Hizmetleri

02 Aralık 2024 11:21

[email protected] adresine iletişim bilgilerimi ekleyerek mail atmıştım. Mailin yine silindiğini görüyorum. İçeriği görüntüleyemiyorum.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 14:54
Bozuk Fermuar Sorunu Ve Mağaza İlgisizliği
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
18 Ocak 2025 12:53
Nautica Monttaki Tüylenme Sorunu Ve İade Süreci

Ramazan
13 Ocak 2025 18:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2024 09:46
Turan sonuçtan çok memnun

Turan
23 Mart 2025 00:49
"İlgileri için teşekkür ederim"