Berrin sonuçtan hiç memnun değil

Nani Beauty Etiler Şubesi Hizmet Mağduriyeti

17 Eylül 2023 23:46

Merhabalar,
Etilerde eski adı E**** D**** şimdiki adıyla Nani Beauty. Sahipleri C**** ve S**** hanım. 14.09.2023 sabah 10.00 ipek kirpik taktırmak için 15 gün önceden randevu aldım. Beni yarım saat kirpik takan hanım gelmediği için beklettiler. Sonrasında hanım efendi geçmiş olsun trafikte kaza yapmış gelemeyeceğini belirtti. Normal zamanda 3 gün 5 gün sonra olsa hiç aciliyeti yoktu ama 15.09.2023 akşamı erkek kardeşimin düğünü olduğundan benim için önemliydi. 1 gün kala hiçbir yerde randevu bulma imkanım olmayacağı için için çok sıkıştım. Kendileri yarın sabah telafi edeceklerini söylediler. Sözlerine güvenerek düğün günü sabahı 10.00 a randevu verdiler üzerine basa basa başka şansım olmadığını bir aksilik çıkmaması gerektiğini söyledim onlarda bana iki kişi geleceğini kesinlikle bir sorun çıkmayacağını söylediler. Düğün sabahı 09.55 de aracımı iş yerlerinin oraya park ederken aradılar ve kirpik takan arkadaşın gelmeyeceğini söylediler. Beni inanılmaz mağdur ettiler. Kavacık şubelerine gitmemi söylediler sanki 200 metre ileriye yönlendirir gibi. Düğün günü bana bu mağduriyeti yaşattılar. Her yerde şube açacaklarına önce müşteri memnuniyeti sağlamaları gerekir. Eleman yokken müşteri olmuş ne işe yarar. C**** ve S**** hanımın Instagram sayfalarına yazdığım halde yorumlarımı sildiler. Bir dahada asla tercih etmem.

Nanı
Nanı

Merhabalar, öncelikle yasadığınız mağduriyet elimizde olmayan sebepler'le de olsa çok üzüldüğümüzü bilmenizi isteriz. Kirpik personeli sizinde yazdığınız üzere işe gelmediği için o gün biz de siz gibi mağdur olarak böyle talihsiz bir durum yasadık. Hiçbir işletme sahibi müşterisini çağırıp işlem yaptırmadan geri göndermek istemez tahmin edersiniz ki bu durumla ilgili sizin üzüntünüzü gidermek adına işletme olarak Herhangi bir talebiniz var ise seve seve yardım etmek isteriz. Sevgiler.

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Nani Beauty Dudak Ve Kaş Renklendirme

02 Kasım 2023 15:19
Nani Beauty Dudak Ve Kaş Renklendirme

25 Ekim 2023 14:23
Be Babe Studio 10 Günde Döküldü. Ücretsiz Onarım Yapılmadı, Ücret İadesi Yapılmadı