Aslı sonuçtan çok memnun

24 Ağustos 2024 12:21
Aslı'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim sonucu firma özür dileyerekten tatlı ikramı yaptılar ve şikayetimi çözdüler. Teşekkürler.”

“Çikolata Evim Sinop “ şubesinden almış olduğum 1. Saksı tatlısı paket siparişimde çikolata koyulmamıştı ve tatlının içerisi fındık ve krema ile doldurulmuştu. Firmaya şikayette bulunmama rağmen geri dönüş olmadı. 2. Saksı tatlısı paket siparişimi almaya gittiğimde bu durumdan bahsettim ve bu sefer hakkıyla yapılmasını talep ettim tatlının. Orada çalışan bana “ Mutfak ekibi ile konuştuğunu ve düzeltildiğini “ belirtti. Fakat eve geldiğimde bu seferki siparişimde tatlı kutusunun çeyreğine kadar doldurulduğunu fark ettim. Ve hemen firmaya WhatsApp üzerinden fotoğraflar ile birlikte ilettim şikayetimi. Fakat hiçbir şekilde şikayetime çözüm bulunmadı ve fotoğraflarla şikayetimi belirtmeme rağmen üste çıkar bir tavır sergiledi firma. Ve çözüm odaklı olmak yerine profesyonel olmayan bir tavırda problem yaratma taraftarlı oldular. Kafeye gidip yediğimde hiç böyle bir sıkıntı yaşamadığımı belirttim ve paket siparişlerinin bu şekilde sıkıntılı olduğunu belirttim ama yardımcı olmadılar.

Aslı
Aslı
29 Ağustos 2024 21:26

28 Ekim 2024 23:25
Güldalı sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 07:11
Liva Pastanesi (livapastacilik.com) Ankara Çayyolu İncek Şubesi Tam Bir Hayal Kırıklığı
Osman sonuçtan hiç memnun değil

30 Mart 2025 21:31