Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Muzikdoktoru.com Firma Sahibinin Müşteriyle Konuşma Tarzı

02 Ocak 2024 00:20

Çalıştığım okul için toplu sistem almayı planlıyorduk ve güvenilir bir firma araştırıyordum. Hakkında olumsuz hiçbir şikayet bulunmayan bir site olan müzikdoktorunu keşfettim. Ofislerinin Beşiktaş'ta olduğunu öğrenince, Sakarya'dan yola çıkıp İstanbul'a gittim. Ancak konumdaki adrese vardığımda, binanın altındaki kargo şirketi bana o adreste böyle bir yerin bulunmadığını söyledi. Müşteri hizmetlerini arayarak adresi teyit etmek istedim; ancak telefonda kendini firma sahibi olarak tanıtan kadın 'Sizinle ve okulunuzla çalışmak istemiyorum.' diyerek cevap verdi. Tek amacım, firmayı araştırabileceğim ve bana yardımcı olabilecek birkaç bilgi edinmekti. Eğer alışveriş yapmak isterseniz, umarım aynı kişiyle muhatap olmak zorunda kalmazsınız ve benim bulamadığım ofis adresini kolayca bulabilirsiniz. Ne yazık ki boşuna bu kadar yol gitmiş oldum. Bir daha asla...

02 Ocak 2024 11:42 (Şikayetten 11 saat sonra)
02 Ocak 2024 15:54
03 Ocak 2024 04:18

Elden teslim almak istemediğimi, zaten e-ticaret sitesi olduğunuz için öyle bir şeyin mümkün olmadığını bildiğimi söylememe rağmen ısrarla elden teslimatımız yok diye açıklama yapıyorsunuz. Bundan sonra sizi arayan, gerçekten bir adresi varsa ofisinizi ziyaret edip yüz yüze görüşmek isteyen müşterilerinize daha kibar davranmanız dileğiyle.

03 Ocak 2024 08:45
03 Ocak 2024 12:46

Ticaret odasının onayladığı firmayı benim bulamamam çok zoruma gitmiyor Çünkü daha önceki mesajlarınızda gidip bizi komşumuza sormuşsunuz diye bahsettiğiniz kargo firması bile burada no:5 yok dedi. Ayrıca diyelim ki var! Orayı süs gibi kullanmak yerine faal hale getirebilirsiniz. Madem kullandığınızı iddia ediyorsunuz. Umarım bundan sonraki tüm müşterileriniz ofisinizi ziyarete gelir. Şu meshur, çok kolay bulunabilen, ticaret odasının onayladığı ofis.

03 Ocak 2024 12:58
04 Ocak 2024 03:24

O zaman ilk mesajınızdaki yazdığınız "çok müşterimiz ofisimizi ziyaret etmiştir" sözünü yazmanıza gerek yoktu.  Bu arada online satış yapıyor olmanız çalışanlarınız adına çok sevindirici bir olay. Malum ofiste çalışmak zorunda kalsalardı komşum diye iddia ettiğiniz kargo firmasının bile yerini bilmediği bir ofisi bulmaları kolay olmayacaktı. Bol müşterisi olan, bol para kazanan bir firma olarak lütfen telefonlarınıza da firma sahibi olduğunu söyleyen kadının yerine, müşteriye daha ayrıntılı bilgi verebilecek bir temsilci tercih etmenizi tavsiye ederim. Kurumsal firmalar böyle yapıyor. Keza bu mesajlara bile cevap veren kisinin aynı kişi olduğundan şüpheliyim. Karşısındakinin mesajlarından sadece bir nokta seçip isine gelen kısma yanıt veriyorsunuz.

Özkan bey tebrikler. Benzer şikayeti bende yazmıştım. Beni mahkemeye vermekle tehdit etmişlerdi. Sonuna kadar haklısınız. Yeri yurdu belli olmayan, şok fiyat yazarak gel gel yapan, iş ciddiye bindiğinde stoklarımızda yok diyecek kadar rahatlar, Düşük fiyat girerek dikkat çekmeye çalışan bu ve bunun gibi firmalar yüzünden online alışveriş yapmaktan korkar olduk.

İbrahim
İbrahim

Özkan bey o kadar güzel bir üslupla yazmışsınız ki inşallah bu firma sahibi diye telefonlara çıkan kadın sizden biraz örnek alıp müşterileri tehdit etmez

Https://muzikdoktoru.com/ Ürün İadesi

24 Aralık 2023 23:35

Meteor Müzik Çalışmayan Mikrofon Yolladı

13 Şubat 2024 18:38
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

07 Temmuz 2024 18:29