Deniz sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 15:41

Dip boyası yaptırmak için gitmiştim. Upuzun saçlarımı sadece dip boyası yaparak dipten yaktılar. Açıcıyı 3 saat beklettiler saçımda. Her yarım saatte bir yıkayalım diye uyardığımda da 'sen kuaförden iyi mi bileceksin' diye terslediler. Üslupları o kadar çirkin ki insanlara dağdan inmiş gibi davranıyorlar. Saçımın neresine dokunsam orası elimde kalıyordu. Ben ağlamaya başlayınca da diğer müşterilerine rezil olmamak için beni bahçeye çıkardılar ve boyama işlemine oradan devam ettiler. Çünkü 3 saat beklettikleri açıcı sonunda bile saçım turuncuydu, boyanması gerekiyordu. Daha sonra saçım kurutulduğunda saçımın dipten yandığını iyice gördüm ve ağlayarak oradan çıkmak istedim. Ancak önümü kestiler ve dip boyası için 1500 TL ödeme yapmadan çıkmayacağımı söylediler. Özür dileyeceklerine bir de saçımı mahvetmenin parasını istediler benden. Ve herkesin içinde bana bunu para ödememek için yaptığımı söylediler. Saçımın hali ortada bu kuaför bile denilemeyecek yer yüzünden saçıma başka bir kuaförde kaynak taktırmak zorunda kaldım. En kısa sürede maddi manevi tazminat davası açacağım.

Duygu

Gerçekten bende yaşadım aynı şeyleri kesinlikle şikayetinizden vazgeçmeyin ülkede saç bırakmadı adam kafamızda sac kalmadı insaf ya böyle her önüne gelen kuafor açmasa keşke bilmiyorsan yapma mahvettin saçlarımızı

Deniz

7 ay oldu hala saçlarımdaki kopmalar durmadı. Bacaklarım kırılsaydı da sözde kuaför murat mengüye gitmeseydim. Bir de kendilerini bir şey sanıyorlar, bizi mahalle kuaförüyle karıştırmayın diyorlar. Çırak olamayacak adam gelmiş kuaförlük yapıyor. Ayrıca dip boyası bile yapamayan da kendine kuaförüm demesin bir zahmet.

Movement Kuaför Üründen Ölüm Tehlikesi Yaşadım

11 Temmuz 2023 23:10
Eda sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 09:19