Multicep Store Instagram'da Orijinalliği Şüpheli İPhone Satışı!

Multicep Store Instagram'da Orijinalliği Şüpheli İPhone Satışı!
18 Kasım 2024 13:23

Instagram'da Multicep Story diye bir sayfa var, 5000 TL taksitle iPhone satışı yapıyorlar. Reklam ilgimi çekti ve iletişime geçtim, sadece 5000 TL peşinat ile telefon alabileceğimi söylediler. 18 ay taksitle 5000 TL peşinat gönderdim. Beş dakika sonra, 5900 TL ÖTV'si çıktı dediler, onu yatırmanız lazım yoksa gönderemiyoruz dediler. Kurye firmasından bana video attılar, parayı gönder hemen gönderelim diye. Ben de 5900 TL gönderdim. On dakika sonra benden 12.400 TL daha talep ettiler. 'Siz ikide bir para istiyorsunuz, benim siparişimi iptal edin, paramı iade edin' dedim. İadenin olmayacağını söylediler fakat 12.400 TL'yi almak için sürekli baskı yaptılar. Psikolojik olarak ben de göndermedim, paramı iade edin dedim fakat etmediler. Fake hesaplar, kullanıcı yorumları kapalı, sadece 20 tane yorum var ve hesapların gizliliği var. Yani hesapları yeni açılmış, kullanıyorlar. 0554***1244

Halis
Halis

Hocam aynı durum benimde başıma geldi herhangi bir emniyete şikayette bulundunuz mu veya bu durum hakkında nasıl şikayette bulunabiliriz

19 Kasım 2024 03:23
Kpss sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 15:12

17 Kasım 2024 19:34