Uzun Süreli Bekleme Ve İlgisizlikle Karşılaştım

12 Aralık 2024 01:05

Aracımla yaşadığım kaza sonucu kendileriyle iletişime geçtik, yardımcı olacaklarını söylediler. Aracı götürdüm ve kaza dosyamı verdim. Dosyayı açtılar ancak 1.5 ay beni beklettiler, şaka değil gerçekten 1.5 aya yakın beklettiler! Başta 8 gün içinde ekspertiz için sizi çağıracağız dediler, 8 günü geçince ekspertizin bakmasına gerek yokmuş dendi. Ben neden o kadar bekledim o zaman? Ardından 4-5 gün daha geçti, aradım, sürekli aramanıza gerek yok, güvenmiyorsanız dosyanızı iptal edelim gibi enteresan bir yaklaşımları oldu. Mesajlarıma dönülmedi. Ara ara, kendilerinden ekspertizle iletişime geçip bana bilgi vermelerini söyledim. Bana isterseniz verelim numarasını, siz sorun dendi, bir de ben uğraşacağım yani! Numarasını istedim. Vereceğiz dendi, bir türlü o da verilmedi. Haftalar geçti. Bize dönüp şu sebepten bekletiliyorsunuz dahi denilmedi, her seferinde kendimiz uğraştık bilgi almak için, kendileri asla dönüp bilgi vermedi, tersledikleri bile oldu (güven dosya iptali gibi). Artık 1.5 ay arabasız kalınca ve MSN otomotivden ses çıkmayınca, bilgi alamayınca, beni ilgisiz bırakıp mağdur edince ben de başka tamirciye verdim arabamı. Adamlar 1 haftada ekspertizle iletişime geçip arabayı tamir edip bana verdiler. Hakkımı helal etmiyorum. 1.5 ay arabasız kaldım. Buranın ilgisiz tavrından dolayı buradaki tüm süreci de orada kadın çalışanla yaşadım. Bilginize, kafanız rahat etsin, arabasız kalmayın!

Kırık Ürün Ve İade Sorunu

Kırık Ürün Ve İade Sorunu Çözümsüz Kaldı

JetKlik İlgisiz Hizmet Ve Arızalı Ürün Deneyimi

Tekin
19 Eylül 2024 17:31
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Satışı Oyaladılar, Jantı Başkasına Verdiler!

22 Temmuz 19:10

Ayıplı Ürün, İlgisiz Hizmet: Mağduriyetim Giderilmiyor!

16 Temmuz 14:57
Ayıplı Ürün, İlgisiz Hizmet: Mağduriyetim Giderilmiyor!