Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Motolüx Motorsiklet Akü Problemi!

03 Nisan 2024 23:51

Geçen yıl haziran ayında yani 9ay önce sıfır olarak motolüx MW46 125 CC motor aldım Kastamonu bayisinden. Aldıktan sonra pek kullanma imkanım olmadı 150-200 km'de duruyordu. Alalı 9ay olmasına rağmen bugün çalıştırmak istedim çalışmadı takviye yaparak çalıştırdım sonra 1-2 km gezdikten sonra stop etti akü bitti. Şarjı bitmiş dediler aküyü söküp şarj ettirmek istedim akünün işlevini yitirdiğini söylediler çok şaşırdım daha 9 aylık motor birkaç kez kullandım sonuçta. 2 tane motolüx motorum var diğerini denedim oda aynı durumda. Motolüx markasını araştırarak tercih etmiştim hayal kırıklığına uğradım.

04 Nisan 2024 09:26 (Şikayetten 9 saat sonra)
17 Nisan 2024 18:07

İletişime geçsenizde sorunu çözmek için iletişime geçmediğiniz çok açık. Tamamen zaman kaybı

Dogo
Dogo

Motolüx mw 46 kronik akü bitirme sorunu servisle uğraşmak istemedim Sıfır yeni akü aldım onu da bitirdi şimdi motoru satmak istiyorum motolüx bu sorunlu motoru satarken utanmadı ama ben utanıyorum üçüncü aküyü alacağım 6 ayda bir akü istiyor

Cihan

Akünün olduğu kısım açıkta geziyorum bindikten sonra kutupları söküyorum bende. O zaman bitiremiyor :)

Zeynel sonuçtan hiç memnun değil

Zeynel
11 Ağustos 2023 11:19
Bülent sonuçtan çok memnun

Motolux Mw46 Akü Sorunu

Bülent
25 Ocak 2024 17:16
"Bir de koltuk kilitleme ilgili sorununu iletmiştim. Müşteri hizmetlerinden B** hanim bulunduğu yerleşkedeki servis görevlisinin bilgisi ve arıza beyanının takipçisi olacağını söylemişti. İnşallah o sorunumda çözülür. Tekrardan B** hanıma ve motolux firmasına teşekkürler"
Doğan sonuçtan çok memnun

Doğan
11 Şubat 2024 15:24
"Şikayetimi ilettikten sonra iletişime geçip tüm sorunlarımı hızlı ve ilgili bir şekilde hallettiler teşekkür ederim özellikle müşteri danışmanım gökçe hanım a bu süreçte bana yardımcı olup sorumlarımın çözümünde yardımcı olduğu için ayrıca kendisine çok teşekkür ediyorum"