Serdar sonucu yetersiz buldu

Motolux Cappuccino 50'lik Motorun Garanti Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Serdar
11 Aralık 2024 10:31

2023 Kasım ayında almış olduğum aldığımada pişman olduğum Motolux marka Cappuccino 50 lik motorun km hız bilgisi veren malzeme 08.10.2024 tarihinde arızalanmış ve ne hız bilgisini ne de km bilgisini okumaz hale geldi. Yağ bakımı ile beraber onu da hallettim diye doğru servisin yolunu tuttum. Servis yağı değiştirdi. Km sensörü içinde sipariş açıyorum dedi. Bir hafta sonra bana dönerek bu işlemin garanti dışı olacağını söyledi. Bende işlerinden dolayı dün servise giderek bunun neden böyle olduğunu sordum. Servisin verdiği cevap ben sana sipariş bilgisini vereyim siz fabrikayla görüşün dedi. Bende Motolux Aksaray irtibat numarasını arayarak çözüm bulmaya çalıştım. Lakin müşteri temsilcisi üzerinden görüştüğüm R**** hanım olsun ve diğer ismini hatırlayamadığım bayan arkadaşlar olsun herkes konuyu servisle halledileceğini onların bir şey yapamayacağını ilettiler. Yani bu ne demek bem ona o bana konu uzayacak müşteri de ha öyle mi olsun diyecek cebinden yaptıracak ve konu kapanacak. Klasik Türk şirketi işte malı satıncaya kadar malı sattıktan sonra kim ne yaparsa yapsın. Benim canım yandı sizin canınız yanmasın. Ben ve bizim gibi insanların canı yanmasın.
Serdar Ç**
0532*****54
Garanti dışı denilen sipariş kodu :013514

11 Aralık 2024 11:21 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Recep
17 Temmuz 2023 17:32
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Motolux İle Yaşadığım Servis Sorunları Ve İlgisizlik!

20 Aralık 2024 21:53
Motolux İle Yaşadığım Servis Sorunları Ve İlgisizlik!
Ahmed sonuçtan hiç memnun değil

Motolux MTX 125 Parça, Servis Ve Fabrika Sıkıntısı!

Ahmed

02 Nisan 19:29
Rabia sonuçtan çok memnun

Rabia
24 Mart 2024 23:49
"Firma, gerekli parçaların değişeceğini s Ve süreç sonuçlanana kadar ilgileneceğini söyledi. Ürünlerinin arkasında durduğu ve kaliteli hizmeti için motorlux'e teşekkür ederim."