Gökhan sonucu yetersiz buldu

16 Haziran 2023 13:56

Bir buçuk ay önce Kayseri'den '0'km olarak aldığım Mondial ressivo 250 motorun yan yatması halinde motoru durdurmakla görevli, güvenlik amaçlı rölesi çalışmıyor.

Bayii fabrikadan cevap gelmediğini söylüyor. Ankara'da servis de hala cevap gelmediğini söylüyor. Utanmadan, elinizde yedek parçalar olmadan nasıl satıyorsunuz siz? Bu nasıl bir rezillik. Cevap vermek bu kadar mı zor?

25 Temmuz 2023 11:15

7 Nisan'da Kayseri'den aldım motoru. Denge sensörü arızalı olduğu için çıkarttık ve yetkili bayii fabrikaya bildirdi. Ankara'ya döndükten sonra rodaj bakımında tekrar istedik fabrikadan. Motorun yürüyeninde bir sorun olmadığından devam ettim istemeye. Şikayet Var'a yazdım, hemen gönderiyoruz diye cevap verildi. Ardından küçük bir kaza yaptım iki ay önce. Grenaj kırıldı. İki aydır hala parçaların hiçbiri yok! Garantili olarak sattığınız bir motorun daha almadan başlayan sorunlarının yanı sıra yedek parçaları da temin edemeyecekseniz piyasaya, Türkiye'ye, Türk Motosiklet Camiasına nasıl bir kötülük yapmak istiyorsunuz?

35 yıldır motosiklete binen biri olarak ikinci kez Mondial motosiklet alıyorum ve ikisinde de pişman oldum. İlk defa piyasaya girdiğiniz zaman aldığım mct 250'den ağzım yeterince yanmıştı ama 20 yıl oldu, herhalde firma düzelmiştir diyerek aldığım Ressivo 250 ile perçinlenmiş oldu!

Kimse Mondial almasın! Yedek parça temin edemeyecekseniz piyasaya neden çıkarttınız! Hiç utanmanız yok mu?

Kesinlikle Mondial Motor almayın!

16 Haziran 2023 17:28 (Şikayetten 3 saat sonra)

İsmail
İsmail

125cc ressivo motorum arıza ışığı yanıyor ve de rölantide dalgalanma oluyor sorunu bilen vaya yardımcı olabilir mi cevap lütfen

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parçası Bulunmayan Mondial Ressivo 250 Mağduriyeti

14 Haziran 2025 20:09