MK Güzellik Merkezi (Mustafa Kocakuşak) Protez Tırnak Şekli Müşteri Mağduriyeti

MK Güzellik Merkezi (Mustafa Kocakuşak) Protez Tırnak Şekli Müşteri Mağduriyeti
18 Temmuz 2023 10:30

Güzellik merkezi Mustafa Kocakuşak (@kuaforkocakusak ) Yapılan protez tırnak işlemini kesinlikle beğenmedim bunun üzerine uzman olarak orada çalıştığını iddia eden ( y** d** ), sosyal medya uzmanı ve işletmenin sahibi Mustafa Kocakuşak ile mağduriyetimi paylaştım hiçbir şekilde olumlu cevap alamadığım gibi tırnağımı yapan kadından bana yazma cevabını aldım. Sosyal medya uzmanı fotoğraflarla şikayetimi bildirmeme rağmen bana suç atarak siz bunu bu hale getirdiniz belki gibi ithamlarda bulundu. İşletme sahibi Mustafa Kocakuşak mesajlarımı görmesine rağmen bana cevap vermedi gün içinde defalarca kez yazmama aramama rağmen görüp mesajıma cevap vermedi.

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse

Heli Beauty Sözler Güzel, Sonuç Hayal Kırıklığı

08 Mayıs 2025 17:45
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Işıl Aydın Güzellik Salonu Protez Tırnak Sonrası Tırnaklarım Düştü İlgi Ve Kalite Yok

05 Temmuz 2025 12:57
Oyun sonuçtan hiç memnun değil

14 Ocak 2025 02:50
Hijyen Sorunu Ve Tehditler: Güzellik Merkezinde Kâbus Gibi Deneyim
Nurçin sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2023 08:44