Merve sonuçtan çok memnun

Miyav.com.tr Abone Onayı Alınmadan Üyelik Ücretindeki Artış!

01 Şubat 2024 09:39
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Ferhan Hanımcığım size göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve anlayıştan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizin gibi pozitif enerjili insanlara çok ihtiyacımız var. Kimi insan vardır kurumları sevdirir. Her şey gönlünüzce olsun. Belki tekrar görüşürüz :)”

Bu platforma altı aydır üyeyim. Her ay 339,00 TL abonelik ücretim var, fakat altıncı ayın sonunda bana sorulmadan yeni fiyattan fatura kesiliyor. Bir bilgilendirme mesajı bile gönderilmeden! Bu tüketiciyi saf yerine koymaktır bana göre. Acilen siparişimin iptalini ve ücretimin geri iadesini istiyorum. Telefonla arayıp açıklama yapmanıza gerek yok

01 Şubat 2024 10:30 (Şikayetten 50 dakika sonra)
01 Şubat 2024 16:35

F*** Hanım merhabalar, Cep numaram zaten sisteminizde kayıtlı. Bana SMS yolu ile de ulaşabilirdiniz. Takdir edersiniz ki mail adresi genelde pek fazla kullanılmıyor. Ben yıllık abone de olabilirdim, ekonomik koşullardan dolayı altı aylığı seçmiş bulunuyorum. Bu artışı muhakkak hem mail, hem SMS yolu ile bildirmeliydiniz ve onay almalıydınız, sonuç olarak müşteriniz altı aylık bir seçeneği kabul etmiş. Bu tutarı kabul edemeyeceğim maalesef %45 zam yapmışsınız. Lütfen siparişimi iptal ediniz ve para iademi sağlayınız. Teşekkürler.

01 Şubat 2024 16:55

Tekrar Merhaba, Elbette isteğinizi yerine getirebilirim ancak isminizi burada göremiyorum dolayısıyla aboneliğinize erişemiyorum. Bu sebeple abonelik yaptığınız epostanızı rica etmiştim sizden. Derhal isteğinizi yerine getireceğim. Sevgilerimle, Ferhan Zorcan Miyav Müşteri İlişkileri Direktörü

02 Şubat 2024 15:50

02 Şubat 2024 16:18

Sevgili Merve Hanımcığım, biz de sizin bize gösterdiğiniz anlayış ve sıcak karşılama için çok teşekkür ederiz. Güzel dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim. Elbette mutlaka görüşürüz :) Sevgilerimle, Ferhan Zorcan Miyav Müşteri İlişkileri Direktörü

Bilinçsiz Üyelik Yenileme Ve İade Sorunu

07 Aralık 2024 00:45
Merve sonuçtan çok memnun

03 Ocak 2025 14:10
"Şikayetime dönüş sağladılar, teşekkür ederim."
Serap sonuçtan çok memnun

Serap
22 Temmuz 2025 12:36
"Hızlı bir şekilde sorunum çözüldü. Teşekkür ederim."

05 Kasım 2024 15:31