Missbeauty.club Habersiz Para Çekimi

Missbeauty.club Habersiz Para Çekimi
01 Şubat 2024 01:25

Miss Beauty Club, hiçbir hizmet almadığım ve onayım olmadığı halde kartımdan 370 TL para çekimi yapmıştır. Hangi hakla bunu yapıyorsunuz? Paramın iade edilmemesi halinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Ferhat
Ferhat

Merhaba aynı tarihte benim de kartımdan çekim denenmiş ama sanal kart olduğu için başarılı olamamış, Instagram'dan bambaşka bir ürün satın almaya çalışırken 28.12.2023 tarihinde bu siteye yanlışlıkla sözde üyelik gerçekleştirip 4,95euro karşılığı sanal kartımdan para çekildi, bir ay sonrası olan tarihte de aidat gibi 10euro karşılığı çekmeye çalışmış. Web sitesine gir, chat now destek yerine tıkla üyeliğin varsa, cancel account diye bir seçenek var, onunla devam et sonrası karşılıklı İngilizce yazışarak devam ediyor sürecin, dil bilmiyorsan bir arkadaşından yardım alarak hesabını iptal et, gelecek dönemde çekim yapamasınlar diye, mail adresine bir confirmation maili gelecek siteden, yoksa bunu yapana kadar her ay aynı şeyi deneyecektir. Ben iptali başardım, giden 4,95 euro yu kurtaramadım ama gelecekte çekemeyecek bilgin olsun dostum.

07 Şubat 2025 14:59
Haberim Olmadan Hesabımdan Para Çekildi