Yunus sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 16:37

Missafir ev sahiplerinin ve çalışanlarının parasını ödemeyerek insanları mağdur ediyor. İşten çıkardığı, istifa eden eski çalışanlarının ve mevcut çalışanlarının ücretlerini ödemediği gibi ev sahiplerine de ödeme yapmıyor. Süreci sürekli bir tarih vererek öteliyor ancak bu süreçte şirket ofisini boşalttı ve konserlere sponsorluk verdi. Bir süre sonra muhatap bulunamayacak.

Sosyal medya ve şikayet var üzerinden ise yanıltıcı mesaj yönlendirmeler yapıyorlar. Şikayetvar üzerinden kendi kendilerine şikayet açıp, cevaplandırıp teşekkür ediyorlar. Görseli paylaştım. Saat 03:00 civarı şikayetlere cevap veriyorlar. Ne tesadüf ki bir müşteri de gece 03:00 civarı çözüme kavuşan şikayeti için teşekkür ediyor.

Hukuki süreç işliyor ancak herkesin dikkat etmesi gerekmektedir.

profile profile profile
12 Ağustos 2024 00:12 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (5)

Serap
Serap
Benzer Şikayeti Var

Sözleşmeyi sonlandırmaya ve evimi boşaltmaya hiç niyetleri yok tekrardan kiralik ilanı açmışlar. Gerçekten inanılır gibi değil. Çözüm yolu bulan var mi

Deniz
Deniz
Benzer Şikayeti Var

Hiçbir şekilde muhatap yok. Misafir konkordato ilan etmiş. Verdikleri cevapların hepsi yalan. Ödeme yapacaklarını düşünmeyin...

Sadullah
Sadullah

Bana da kira ödememi yapmadılar, ofiste tadilat yapılıyor dediler kapamış gitmişler meğerse. Personellere yazık, emekleri çöpe atılmasa onların ödemeleri yapılıp iflas verse bari.

Onur
Onur

Sonuna kadar haklısınız söylediklerinizin aynısını bana da yaptılar bugün aradığımda ofis tadilatta deyip geçiştirdiler, hayatları yalan 4 aydır 1 hafta sonra ödeme yapacağız deyip oyaladilar 4 aydır kira alamıyorum. Bu şirket ayaklı yalan makinesi hemen mahkemeye verin

Selim
Selim
Benzer Şikayeti Var

Merhaba, benzer bir şikayeti ben de yazmıştım. Missafir ile 1.5 yıldır çalışıyorum, son 4 aydır ev sahibi olarak paramızı ödemediği gibi, talep ettiğim sözleşme feshinde de "ofisin tadilatta olması" bahane edilerek ertelenmeye çalıştılar, meğerse ofisi boşaltmışlar. Sözleşme feshi için ofise gerek yok, herhangi bir printer yeterli veya notere uğramaları. Borçları daha fazla artmadan sözleşmemi sonlandırıyorum, borç bakiyeleri için de icradan tahsil ediyor olacağım.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Missafir Firması Kiracıları Ve Ev Sahiplerini Mağdur Ediyor!

26 Şubat 2025 06:00
Missafir Firması Kiracıları Ve Ev Sahiplerini Mağdur Ediyor!

17 Temmuz 2024 15:35

29 Ağustos 2024 13:35