Emel sonuçtan hiç memnun değil

Miss Turizm Miss Tur Akçay Tekne Turu Para İademi Yap

08 Temmuz 2024 10:36

Miss Tur Akçay şubesinden 6 Temmuz Cumartesi günü, 8 Temmuz Ayvalık tekne turu için 2 yetişkin 1 çocuk parasını nakit elden ödedik. 1 gün önce akşam mesaj atılacağı söylendi. Gece 23 oldu, ses yok. Biz aradığımızda ödeme yapılmadığı söylendi. Derdimizi anlattık, aranacağımız söylendi. Bir numara aradı, yeterli sayı oluşmadığı için tekne turunu 9 Temmuz'a aktardık denildi. Ben paramın iadesini istiyorum. Böyle güvenmediğim bir yerde tur falan yapmak istemiyorum. Biz aramasak tarafımıza dönüş sağlanmadı.

08 Temmuz 2024 15:00

Hala kimse aramadı yarın dediler teknenin kalkıp kalmayacağı belli değil tarafıma bir dönüş istiyorum tatilimde sayenizde çok güzel geçiyor sağ olun

15 Temmuz 2024 02:40

9 Temmuz içinde tekne turu olmadığı diğer güne aktaralım denildi bu böyle uzayıp gidiyor şükür ki paramızı geri alabildik zaten tatilimiz bitti tekne turu kalkana kadar

15 Temmuz 2024 02:44

Bu arada paramızı Akçay şubesine almaya gittiğimiz deki çalışanların tepkisi de ilk bize sattıkları anla alakası yoktu sanki biz iptal ettik beş karış surat sorun bizde gibi davranılmaz yani sorun sizin söylediklerinizle uyuşmaması

Miss Turizm Vadedilen Şeyler Yerine Getirilmedi

25 Ağustos 2025 09:12
Emine sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2025 12:06
iptal-edilen-tekne-turu-sonrasi-ucret-iadesi-yapilmadi-ve-sirketle-iletisim-kurulamiyor-1.jpg

05 Eylül 2023 11:14

06 Ağustos 2025 11:16