Sergül sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 18:42

Yeni aldığım bulaşık makinemde, başka marka tablet kullanarak güzel yıkayan makineme bu sefer şok marketten 14 Ağustos 2023 saat: 17:37'de sipariş no: 52604107 teslimat kodu: 1433 online cepte şoktan hesaplı olduğunu düşünerek 2 paket 154,75 TL'ye Mintax bulaşık makinesi tableti aldım. Fakat her yıkamamda tablet makinenin ön kısmında kalıyor ve bulaşıklarım sade suyla yıkanıyor ve bulaşıklar çıkmıyordu.
Makinede ön kısmında kalıyor. Erimiyor. Makine boşuna su ve elektrik yakarak çıkmayan bulaşıklarla suyla yıkanıyor. 10 kere yıkadım, bazen 2 tablet koydum, fayda etmedi, tablet erimiyor kalıyor. Kutucuktan çıkıyor. Önde takılıyor. 2 paket almıştım boşuna para ödedim.

profile profile

Derya

Merhabalar tabletin poşeti diğer pahalı markalar gibi kendisi erimiyor açıp sadece tableti koymanız lazım

Sergül

Derya hanım poşetinden çıkartıp denedim, poşetli denedim, her şekilde denedim. Yazdığım şikayeti dikkatli okuduysanız kapaktaki o küçük tablet koyulacak yere Mintax tableti koyuyorum ve küçük kapağı kapatıyorum. Makine yıkamayı bitirince makinenin kapağı açtığımda küçük kapaktaki tablet koyduğum yerdeki Mintax tablet erimemiş ve makinenin önünde asılı kalıyor. Kapaktaki yerinden çıkıp da önde durmayı nasıl beceriyor erimeden şaşırıyorum. Başka marka (Finish) kullanıyorum ve hiçbir sorun yok gayet güzel yıkıyor. Kapaktaki yerine küçük tablet konulacak yerine koyuyorum eriyor, gayet güzel yıkıyor fakat Mintax küçük kapaktan yıkarken çıkıyor ön tarafa takılıyor ve asla erimiyor. Bir de poşetli denedim, poşetinden çıkartıp poşetsiz denetim, poşetin birazının kesip denedim denedim de denedim ama Mintax tablet erimiyor küçük kutudan çıkıp yıkarken öne takılıyor.

Derya

Merhabalar tabletin poşetini yırtıp makineye koymayı deneyin diğer pahalı a

Sergül

Derya hanımcığım denedim denemediğim kalmadı poşetini çıkarttım hatta poşetsiz 5 kere yıkadım boşuna elektrik su gitti makinemde bir de koymalık kutusundan çıkıp makinenin önüne takılıyor erimeden orada buluyorum. Ablamın aldığı Mintax tablette de benzer sorun olmuş ilk değilim yani. Finish tabletimde böyle sorunlar yaşamıyorum çokta güzel yıkıyor Mintax tablet her şekilde erimiyor kutudan çıkıp öne takılıyor

Mintax Bulaşık Makinesi Tableti Hayal Kırıklığı

Zeynep
04 Ocak 19:47
Mintax Bulaşık Makinesi Tableti Hayal Kırıklığı
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
18 Şubat 18:56
Bozuk Bulaşık Makinesi Tabletleri Ve İade Sorunu
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Buket
28 Eylül 18:32