Ayıcık Bombo Minika Çocuk'ta Tekrar Gösterilsin

28 Mayıs 2024 08:30

Minika çocuk ta gösterilen Ayıcık Bombo çizgi filmi gösterilmiyor. Özellikle oğlum sadece onu seviyor. Birkaç gündür TV de çıkmıyor çok üzüldük. Lütfen Ayıcık Bombo tekrar gösterilsin. Oğlum saatlerinde karşısına geçip bekliyordu. Sadece onu izliyordu lütfen geri gelsin.

12 Haziran 2024 09:55

Minika Çocuk'ta Ayıcık Bombo çizgi filmi uzun süredir yayınlanmıyor. Oğlum Ayıcık Bombo başlayınca heyecanlanıp onu keyifle seyrediyor. İnternetten açtığımızda istemiyor. Birçok kez gösterilen çizgi filmlerden birinin yerine Ayıcık Bombo koymanızı istiyoruz. Örneğin Küçük Prens ve arkadaşları saat 10.00 14.30 19.00 ve 21.30 da yayında. 14.30'da Ayıcık Bombo'yu yayına koyabilir misiniz veya 19.00'da. Böyle bir düzenleme getirirseniz çok seviniriz.

28 Mayıs 2024 15:09 (Şikayetten 6 saat sonra)
26 Haziran 2024 14:13

Merhabalar, Yayın saatleri pek çok kritere göre değişiklik göstermektedir. Her ay yayın saatlerimizde belli düzenlemeler yapılmaktadır. Konuyla ilgili talebinizi ekibimizle paylaştık, değerlendirmeye alınacaktır. Sevgiler, Minika

30 Mayıs 2024 01:47

03 Aralık 2024 19:25
Zeze sonuçtan çok memnun

Minika Çocuk Eski Çizgi Filmleri İstiyoruz

10 Mart 2024 12:03
"Şikayetimin önemsendiğini hissettim. Olabildiğince açık ve yeterli açıklamanın yapılması beni mutlu etti. Umarım dediğim gibi eski çocukluk zamanlarımıza dönebileceğimiz çizgi filmler yeniden gelir ve eskisi gibi minika çocuğu severek izlemeye devam ederiz.😻. Teşekkürler..."