Merve sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Online'da Hesap Kapatma Mağduriyeti

02 Kasım 2024 14:47

Milli Piyango online'dan yıllardır oynarım fakat 1 hafta önce mail attım, neden 3 bile isabet etmiyor bu kadar kupona diye. Hesabımı kalıcı olarak kapattıklarını mail yoluyla bildirdiler. İçerisinde oynanmış, çekiliş bekleyen kuponlarım vardı. 4 kez ayrı ayrı temsilcilerle görüştüm, hepsi farklı şey söylüyor. Biletlerimi göremiyorum. Temsilciler, 'İkramiye isabet etti. Biletinize 3 bilen ve iki bilen' dedi ama bunu hesabıma aktarmıyorlar. Hesabımı kalıcı kapattılar ve asla açılmayacağını söylüyorlar. Bu mağduriyet hiç normal değil, kısacası oynamayın online diyorlar... Herkesin dediği gibi tek çekilişe en az 25 kolon oynuyorum, bazen 2 bile isabet etmiyor, bırakın 6'yı. Bekledim, 1 hafta sorunu çözmediler. Görüşmeler kayıt altına alınıyor nasılsa.

02 Kasım 2024 15:35 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşleriniz bizim için değerlidir. Bizimle ilgili görüş, öneri ve düşüncelerinizi müşteri destek hattımızdan iletebilirsiniz. Bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Milli Piyango Online Destek Ekibi

Merve
02 Kasım 2024 17:00

Her iki iletisim yoluyla ayrı ayrı defalarca kez iletişime geçtim mağdur eden sizsiniz artık bir zahmet siz iletişime geçin. Kazançları yatırmayan siz sorumlu oyun gerekçesiyle içinde çekiliş bekleyen kuponlar bulunduğu halde hesap kapatan siz üstüne 1000 TL ustu harcamaya %40 Bonus deyip hesap kapatıp bonusu vermeyen siz bence ben yeterince koştum...

Merve
04 Kasım 2024 14:48

Şikayetimi güncelliyorum mağduriyetim hala devam ediyor kuponlarımdan gelen kazançları yatırmadılar finans birimi inceliyor denildi 3 gün geçti

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Milli Piyango Uygulamasında Şok Edici Hesap Kapatma

Abdulhakim
01 Ocak 2024 14:29

Milli Piyango Online Uygulamasında Şeffaflık Ve Adalet Endişesi

04 Kasım 18:36
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 20:38