Metropolitan Grup Sağlık Danışmanlığı Metropolitan Sağlık Danışmanlığı Bakıcı Hizmeti Paramın İadesi

18 Eylül 2023 11:21

Metropolitan Sağlık Danışmanlığından annemin bacağı kırıldığı için bakıcı hizmeti almak istedik. Firma tarafından 3 bayan gönderildi ve bu süre zarfında Pe... Hanımla sürekli iletişim halindeydik. Kısa süreliğine bir bakım hizmeti almak istiyorduk. Firma ile 1 yıllık sözleşme imzalandı ve karşılığında firmanın 20000 TL olan komisyonu gönderildi. Ancak bu ücret 1 yıllık hizmet alımı için olduğunu alınan bakıcı hizmeti ayı adar kesinti yapılıp kalanı tarafıma gönderileceğini sözleşmeye ekledik. Ayrıca haftalık Hemşire kontrolü ve Pe... Hanım tarafından haftalık kontrol yapılacağı söylendi ancak hiçbir söz yerine getirilmedi. Ayrıca gelen bayanın yaşı yalan söylendi ve 1 ay sonra bakıcının oturum izninin olmadığını öğrendik kendi ülkesine giriş çıkış yapması gerekiyormuş. Bu nedenle 1 aylık bakımın ardından işten ayrıldı. Manevi mağduriyetimizin yanında maddi mağduriyetimizi çözmek için 2 aydır paramın hesabıma yatırılmasını talep ediyorum ancak beni her gün oyalıyorlar. Elimdeki sözleşme, Dekont ve bakıcıya parasını verirken imzalatılan tutanak var. Kalan 11 aylık komisyon ücretinin acilen hesabıma iadesini istiyorum.

Ece
Ece

Paranızı alabildinizmi

Gözde
Gözde

Çalışanların ücretlerinin ödenmediği, çalışanla ücret konusuna ilişkin sürekli muhatap olmak zorunda bırakıldığınız, işlerine gelmediğinde asla ulaşamadığınız sağlık şirketi

Bahire sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 13:26