Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

MetaTrader Yanıltıcı Bilgi Ve İade

02 Kasım 2023 20:47

Meta Trader -Fx Prime markets lütfen buraya para yatırmayınız
Firma üzerinden dün aranarak üyelik oluşturdum. Daha öncesinde başıma geldiği için para iadesini nasıl yapıyorsunuz sorusuna dilediğini zaman elde edilen kazançla gün içinde yapılır bilgisi aldım. Dün 1000 USD ile giriş yaptım ve bugün sabah itibari ile 7.500 USD gibi bir kazançla ara verdim. İade talep ettim ve bana verilen 500 USD Bonus için 250 lot işlem hacmi yapmamı belirttiler ve bundan benim haberim yok. Kayıt yapılırken süslü sözler ve güven verici sözler transfer istediğinizde türlü bahaneler.
Paranın kıymetli olduğu ve insanların zor geçindiği bir zamanda bu tür şeyler ile insanları finansal araçlardan uzak tutmayınız. Firmanızın varsa Lisans iptali, Vergi v. S konularda araştırılması hususunda yarın başta CİMER, SPK Ve Hukuk yolu olmak üzere işlem başlatacağım. Umarım öncesinde buradan bir uyarı alırsınız

Neval
Neval

Ben şu an bu durumun içindeyim sürekli borç buldurdular en son 30 bin getir dediler işlemler açık paramı alamıyorum çünkü işlemler eksiye gidiyor anlamadığım için işlemlere müdahale edemiyorum kimlerden yardım alabilirim nereye şikayet ederim yardımcı olur musunuz

Yalçın

Para gönderdiğiniz yeri Tüketici Mahkemesi'ne ve SPK ya bildirdiniz varsa lisanları iptal olur en azından bir daha bizim gibi kimseyi kandırmazlar işlemleri CİMER üzerinden yapabilirsiniz

Selin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 12:50
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Şartlar Ve İletişimsizlikle Karşılaştım

25 Ekim 2024 13:52