Metafizik Uzmanı Barış Kanca Üslup Bozukluğu Ve Hakaret

Metafizik Uzmanı Barış Kanca Üslup Bozukluğu Ve Hakaret
01 Mayıs 2024 19:58

B**** Bey'in orijinal hesabından bilgi almak istediğimi yazdım. Bana farklı bir B**** K**** hesabından geri dönüş yapıldı. Orijinal hesabı üzerinden görüşme yapmadı. Bakım sonrasında sorularım olacağını söyledim, 'tabii' dedi fakat bakım sonrası sorduğum sorulara cevap vermek istemedi, 'tedavi istiyorsan yapalım' dedi. Üslup ve konuşması hakarete varacak şekildeydi.

Yorumlar (5)

Nurdan
Nurdan

Bu kadar yorum üzerine umarım işlem yaptırmamışsınızdır

Meryem

Benim canım yandı sizinde yanmasın diye yazıyorum medyum olaylarından uzak biriydim lakin sürekli uykulu halim olunca bende bir şey mi var dedim şeytan işte vesvese verdi güveneceğim biri bakim dedim denk geldim bu şahsa barış kanca ya anne adı benim adim esim adı neyse sözde bakim yaptı sende kötü enerji nazar var dedi çaresine bak massan boşanırsınız dedi ben böyle hataya nasıl düştüm hala kendimi kızıyorum 8000 bin tl para attım beni 12 gün oyalayıp durdu sorduğumda da ağıza alınmayacak hakaretleri etti ve sadece 3 adet yazılı kağıt göndermiş şimdi cami hocasına göstereceğim çünkü gönderdiği kağıtlarda yak diyor Arapça yazı yakılmaz diye endişelendim demem o ki ben bu hataya düştüm kimsede düşmesini istemem

Aki
Aki

Konuşma tarzı bozuk üslup yok bir şey soruyorsun tersliyor ve o benim hayatımı altı üst etti okudu etti diyor nazarla alakası yok hani sen yıldız yükseltiyordun

Aydın
Aydın

Merhaba bende az önce kendisine bir konu için resmi hesabından yazdım, ardından hemen farklı bir hesapla yazdı bana, bu bana tuhaf geldiği için Google'dan kendisini araştırmak istedim ve sizin şikayetinize denk geldim, şimdi ona işlem yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım

Bakım Ücreti Alındıktan Sonra İletişim Kesildi

14 Mayıs 2025 19:26