Merhaba Pastaneleri Çürük Orman Meyveli Pasta.

Merhaba Pastaneleri Çürük Orman Meyveli Pasta.
15 Ocak 2024 14:13

Trendyol üzerinden evden çıkamadığım için eşime doğum günü pastası sipariş ettim. Merhaba Pastanesi Merter şubesini seçtim ve bir adet orman meyveli pasta aldım. İlgili şubeyi aradım doğum günü için aldığımı taze olmasını ve özeli gelmesi konusunda kurye arkadaşı uyarmalarını rica ettim. Kurye pastanın dış çikolatasını kırmış ve tabandan ayırmış olarak getirdi, misafirlerimiz olduğu için göz yumdum iade etmedim. Pasta servis edilince sorun ortaya çıktık içinde ve dışında kullanılan dağ çilekleri çürümüş ve erimişti ve pastanın içi ekşi kokuyordu. Yiyen lavaboya koştu rezil olduk. Firmayı aradığımda getirin yenileyelim dedi. Dört km bozuk pasta ile yol yapmamı talep etti. Ya da merkezi arayın ama yarın açılır dedi. Tabii ki ürünü çöpe atıp farklı bir pastaneden pasta alarak doğum günümüzü kutladık. Ama 8 yaşındaki kızımın gece boyu karnı ağrıdı ve ishal oldu. İnsan sağlığı bu kadar basit olmamalı. Tamam Trendyol ücreti iade etti ama yaşanılan sağlık sorunu ne olacak. Konuyu bilmesine rağmen firmadan çıt çıkmadı

Melek sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 19:21
Mis Başak Bozuk Pasta Satıp İade Kabul Edilmiyor
Hande sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2023 10:45

19 Nisan 2025 12:57