Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2024 23:18

Mercantoptan.com adlı internet sitesinden 381SL6543U sipariş numarası ile m (56-57) beden David Beckham Model Peaky Blinders Kasket satın aldım. Gelen kasketin üzerinde beden belirtilmemiş olup arkası lastikli modeldir ve bedeni büyük gelmektedir. İnternet sitenizdeki WhatsApp hattına kasketi iade etmek istediğimi belirtmeme rağmen bedenli ürünlerde iade olmadığı belirtilmiştir. Ancak şapkanın üzerinde herhangi bir beden numarası bulunmamaktadır.
Üstelik ürün görselindeki kasketin yanında Pozze Şapka markası bulunmaktadır. Beden bedeni uyar diye sipariş verdim. Ancak bana gelen mt marka kasket. Bunu WhatsApp'taki müşteri temsilcisine söylediğimde komik bir şekilde “ürün görseli temsilidir” demez mi? Efendim marka aksesuarmış ama aynı şapkaymış. O zaman taklit mal satıyorsun ya da farklı görsel ile yanıltıcı reklam yapıyorsun. Kendi markanı satarken başka markanın görselini kullanıyorsun. Bu konuda aldatıcı reklam olup olmadığı konusunda gerekli yerlere de başvuru ve şikayet hakkımı sonuna kadar kullanacağım zaten. Marka kısmını da aksesuar olarak yorumlanması tam bir komedi. Hem kendi markanın görselini koymuyorsun, hem de iade almıyorsun.
Satış sonrası hizmeti hiç iyi olmayan, zaten şikayet var sitesine düzinelerce şikayet yapılmış, müşteri memnuniyeti olmayan, malını satıp malının arkasında duramayan bir firma.

14 Mart 2024 15:28
Mercantoptan.com Mağduriyet Konusunda Biri Numara
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Sümeyra
06 Kasım 2024 14:17
Samet sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 18:09

11 Kasım 2024 18:05