Memorial Hastanesi Şişli Tüp Bebek Bölümü Hemşire Tavrı

18 Ekim 2023 11:37

2 senedir tüp bebek tedavisi için bu hastaneye gidiyorum daha 1 kere en az 30 dakika bekletilmeden doktoru görmem mümkün olmadı. Randevuyla çalışılıyorsa randevuları düzgün yapacaklar şu anda bu yazıyı da beklerken yazıyorum 45 dakika oldu hala bekliyorum. Yumurta toplama sürecimden 2. Gün sonra telefonuma gelen hemşire hattından bir mesajla resmen sarsıldım. Bir ilaç listesi gönderilmiş bana ve hemşire bunları kullanmamı yazıyor ilaç listesi yumurta toplama sürecinde kullanılan yumurta büyüten ilaçlar. İlk denemem olmadığı için durumun farkına varıp ilaçları kullanmadım. Aynı zamanda başka bir arkadaşımda tedavi görüyordu onun yaşadığı olay daha da içler acısı. Telefonda gen testine giden embriyosunun olumlu geri döndüğünü söyleyen doktor ertesi gün arayıp kusura bakmayın karıştırmışım sizin hiç embriyonuz yokmuş diyerek bilgi veriyor. Şimdi gelelim bu kadar hata bu özellikle bu bölümde nasıl oluyor? Derseniz ki sen neden devam ediyorsun hala o hastanede *** muhteşem bir doktor. Düzeltmeyi sonrasında yaşadığım vakayı anlatmak için yapıyorum 1 saat beklemenin sonunda hemşirelere giderek daha bekletmeyi düşünüp düşünmemelerini sordum ve hemşirelerin başı olan ***hemşire resmen bağırış çığrışa olayın onlarla ilgisi olmadığı hocaya iletmem gerektiği gibi saçma cümleler kurdu. Sanki randevuları hoca ayarlıyormuş gibi:) daha sonra ben doktorun odasına girdim hızını alamayan hemşireniz peşimden gelerek bağırışlarına devam etti. Nasıl bir iş ahlakıyla doktorun bulunduğu odaya hastaya bağırmaya gelen hemşireyi *** hemşire sakinleştirmeye çalışıp odadan çıkardı. Ertesi gün kan vermek için beklerken bölümden birisi *** hemşire hastanın kanını alalım bekliyor diye seslendi ve ***hemşireden gelen ses ben alamam. Bu nasıl bir tutum bir de bu bayanı hemşirelerin başı yapmış bu hastane gerçekten anlam veremiyorum.

18 Ekim 2023 11:42 (Şikayetten 4 dakika sonra)
19 Ekim 2023 13:14

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Şişli Tüp Bebek Merkezi Doktor Muayenesi

23 Ağustos 2023 21:39

24 Eylül 2023 00:14
Meliha sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi Memorial Şişli İvf Bölümü Deneyimim

30 Eylül 2023 14:18