Meka Teknik Cihazlarımın Tamiri Kabusa Döndü

18 Aralık 2024 08:15

Meka Teknik Antalya, tam bir hayal kırıklığı oldu. Çalışır durumda olan çamaşır ve bulaşık makinemi bozdular. Yaklaşık 16 gündür defalarca gelip gitmelerine rağmen tamir edemediler. Üstüne, 'yaptık' diyerek yanımda ufak çaplı çalıştırıp 5000 TL ödemeyi alıp bir daha arkalarına bile bakmadılar. Defalarca aramama rağmen ne telefonlarıma ne de mesajlarıma hiçbir şekilde cevap vermediler. Hiçbir şekilde hakkımı helal etmiyorum.

Abdurrahman
Abdurrahman

Antalya meka teknik musa kılınç ve eşiyle bu işi yapıyorlar geçen ayın 28 ikinciel çamaşır makinesi aldım 6 garanti dedi 3 kere yıkadık 4 sefer bozuldu sonra bilgi verdim dükkana getirin yapalım dedi gecen pazar verdim çarşamba teslim ederim dedi daha yok mesaj atıyorum dışarıda montajdayım geri dönünce haber vereyim diyor vermiyor parayı gönder diyorum oda yok

Emre
Emre

Murat kaya bunlar iki kişi öbürünün ismide musa bunları ben şikayet etim sizde fatura kesmedi diye şikayet edin

Beyzanur

Şikayetçi oldunuz mu bir de adı soyadı neydi bu kişinin benimde aynı şekilde makinemi götürdüler hem makineden hem paradan oldum

Satın Aldığım Çamaşır Makinesi Bozuk Çıktı, Yetkililere Ulaşamıyorum

14 Temmuz 2025 15:02

05 Aralık 2023 09:34
uzmanteknik.net.tr Antalya Çamaşır Makinesi!

09 Mayıs 2024 00:57
Servis Merkezi ( 444 58 08) Yetkili Servis Yetersizliği