Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Megagen Türkiye Diş Ünitesi Şikayeti

15 Ekim 2023 22:09

Bir ürün alıyorsunuz ve alırken de birim başı 10.000 dolar para ödüyorsunuz. 2021 Nisan ayında ürünler monte ediliyor. Ve güvenmişsiniz iki tane almışsınız yani 20.000 dolar. Alınan ürün Diş ünitesi için ciddi bir rakam. Satarken diyorlar ki üç yıl garanti ve ürünümüzün arkasındayız. En ufak bir arızada yanınızdayız. Sizde sağlık turizmi ile uğraşıyorsunuz. Ve üründe gidip yerinde gördüğünüz Güney Kore malı ve güveniyorsunuz. Ve aldığınızın üçüncü ayında ürün dökülmeye başlıyor. Ve öyle kullanmak zorunda kalıyorsunuz ve hala öyle. Ki oyalamak için 12-10-2023 tarihinde yerim Kuşadası'nda olduğu için İzmir'den iyi niyetli bir teknisyen arkadaşımızı yolladılar. Ki o gün geçici bir çözüm üretildi ama ünite ertesi gün yine arıza verdi. Ki o teknisyen arkadaşımızda ünite hakkında olumlu şeyler söylemedi. Ve işin Trajikomik yanı belgelerle ödediğim paralar ödenmedi diye tekrar fatura edilmeye çalışılıyor. O dönemde megagen implant da almışsınız. Açıktan para göndermişsiniz banka aracılığı ile ve o dönemki dolar kuru belli. Ürünler asla anlatıldığı gibi değil ve tek kelime ile baş belası. Ki daha önce de yazdığım gibi karşımda firmadan hiçbir muhatap bulamadım. Ki üst düzey yönetici demek çözüm odaklı olmak demektir. Üst düzey yönetici demek büyüdükçe küçülmek demektir. Demek ki Güney Kore’de verilen eğitimler böyle. Gerçi ziyaretimde insanların ne kadar mütevazi olduklarına tanıklık etmiştim. Demek ki bizim burada böyle.

Orhan
Orhan
19 Ocak 2024 15:01

Megagen ünit kurulumlarını yapan Ş*** g*** ve Megagen Bursa temsilcisi H***  g**** yoğun çabalarıyla şikayetim tüm parçaların değişimi ile giderildi. Ki benim isteğim ümitlerin değişmesi idi. Bu olmadı ama çözüm üretildi. 41 yıllık meslek yaşamımda, Megagen üst yönetiminden blé telefon beklerdim hiç olmazsa. Ben gerçekten Ş*** beye ve H**** hanıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnsan ilişkileri konusunda inanılmaz bir ders verdiler🙏🙏🙏🙏🙏❤️

Kemal
Kemal

Megagen implant çözüm ürettimi banada megagen takalım dediler beklemedeyim

Peradent Diş Kliniği Tedavi Mağduru

03 Temmuz 2024 02:21