Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu'nda Fizik Tedavi Olmak Pişmanlıktır

22 Temmuz 2023 23:18

Medipol Çamlıca hastanesinde fizik tedavi doktoru *** **** **'a gittim bugün. Kendi hastanelerinden yeniden fizik tedavi almayacağım için kötü muameleye uğradım. Sert bir üslupla adeta bağırarak konuştu benimle.

Görev yaptığı hastaneden, bel, sağ diz ve sağ omuz olmak üzere her bir bölgeden 30'ar seans fizik tedavi aldım. Hem SGK hem özel sigortamı kullanarak. Lakin ağrılarım geçmedi. Yataktan belim tutuk olarak kalktım aylarca.

Bunun için ağrı kesici ve krem yazdılar lakin alternatif bir tedavi yöntemi uygulanmadı veya tavsiye edilmedi. Farklı bir klinikte kuru iğne tedavisi uygulandı. Tek seans. Tek seansta aylarca süren bel tutukluğum geçti. Diğer ağrılarım için de aynı klinikten fizik tedavime yeniden başlamak istedim.

Özel sigortamın talebi üzerine doktorun bana fizik tedavi alması uygundur, yazması gerekiyordu. MR larıma bakmadı bile. Farklı bir kurum için hiçbir şey yazmayacağını, her doktorun sadece kendi çalıştığı kurum için rapor yazabileceğini adeta bağırarak ve suçlayıcı bir şekilde söyledi. Üslubu çok sertti.

Bu nasıl bir üslup diye kendisine de söyledim. Memnun kalmadığım, sonuç alamadığım bir hastanede yeniden fizik tedavi almaya zorlayamazlar beni. SGK'nın karşılamadığı hiçbir tedaviyi hastaya uygulamıyorlar özel sigortanız olsa bile. Hiçbir sonuç alamadığım gibi, 30 seans için harcadığım zamana ve paraya yazık.

İlyas sonuçtan memnun değil

Yanlış Bilgi Girişi Nedeniyle MR Talebim Reddedildi, Mağduriyetim Giderilmedi