Medicana Hospitals Yapılan İmplant Tedavisi

02 Aralık 2023 12:11

Seneler önce anneme yapılan implantın kaplaması düştü. Şimdi başka yerde yeniden yaptırmak istiyoruz. Fakat yapılan implantın markasını önceki yaptırdığımız yerden öğrenmemiz gerekiyormuş. Mutlaka kendilerinde yapılan implant onlarda kayıtlı olmak zorunda dediler. Ben de Medicana Çamlıca Hastanesi'ni aradım. Diş bölümüne yönlendiriyorlar. Asla ulaşamıyorum. Zaten halihazırda bir diş hekimleri de yokmuş şu anda. Ve hastanenin çağrı merkezi temsilcisi ile görüştüğümde, hastaneden ayrılan hekimlerin bu bilgileri kendisi ile götürdüğünü ellerinde olmayabileceğini söylüyor. Asla telefonu açmıyor bölüm. Ve dişi yeniden yaptırabilmemiz için markasını öğrenmem lazım. Asla yardımcı olmuyorlar.

02 Aralık 2023 12:42 (Şikayetten 30 dakika sonra)
04 Aralık 2023 11:39

Değerli Hastamız, 27082388 nolu bildiriminize istinaden tarafınızla görüşme sağlanmıştır. Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek adına geri bildirimlerinizin bizler için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

Tuğba
04 Aralık 2023 12:45

Evet bana ulaşıp resmen hastanın arşivinin kayıtlı olmadığını belirli bir zaman geçince arşivden sildiğinizi söylediniz. Gerekli şikayetlerimi de yapacağım. Nasıl silebiliyorsunuz?

Yasemin

Çamlıca Medicana Hastanesi sistemi çok kötü özel hastane diye geliyorsunuz ama devlet hastanesine gitseydik işimiz daha çabuk biterdi saatlerdir bekliyoruz kayıt oluşturmak işin ayrı işlem yaptırmak için ayrı acilde serum takılacak önünüzde 15 hasta var deniliyor bu nasıl bir sistem eşim için geldik ayakta duramıyor diyorum tahmini 1- 1,5 saat sürer diyorlar.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
10 Ağustos 2023 17:26
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Ve Yanıltıcı Hizmet: Kan Testi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Ebru
23 Mayıs 11:50
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
10 Temmuz 2024 19:20