Aslı sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 15:33

Merhaba,
Annemin hafta içi dizinde yaşadığı problem sebebiyle acil olarak Ümraniye Devlet Hastanesi’ne gittik. Doktor herhangi bir sıkıntı yok gibi görünüyor dedi. Kendi ısrarlarımız sonucunda tomografi çektirdik. Bunun üzerine herhangi bir kırık ya da çıkık durumunun olmadığını, buz kompresi ile tedavi edilebileceğini söyleyerek bizleri eve gönderdi. Ağrısının şiddetli olarak devam etmesi neticesinde 18.10.2024’te farklı bir doktor görüşü almak adına Medicana Ataşehir Hastanesi’ne gittik.
Gittiğimiz saatte ortopedi bölümüne kayıt açtırdık. SGK’lı hasta olduğu için muayene ücreti olarak 3.300,00 TL ödeme aldılar, sonra da doktora yönlendirdiler. Doktor kendi sisteminde Ümraniye Devlet Hastanesi’nde çekilmiş olan radyoloji görüntülerini inceledi. Bu görüntülerde bir şey belli değil, emar çekilmesi uygun olur dedi. Ağrınızın da hafiflemesi için size ağrı kesici bir serum yazıyorum, yaptırın lütfen dedi.
Biz de tekrar danışma alanına gidip doktorun yazdığı serumu yaptırmak için kayıt oluşturduk. Serumun SGK’lı fiyatı 7.375,63 TL dediler. Biz de çaresizce ağrısının hafifleyeceği umuduyla ödemeyi yaptık ve serumu yaptırdık.
Serum bittiğinde ağrıda herhangi bir değişiklik olmadı. Sonrasında serumun içeriğindeki ilacı internetten araştırdığımda yapmış olduğumuz ödemeyi de düşününce beynimden vurulmuşa döndüm. Serumun içeriğindeki ilacın eczane fiyatının 92 TL olduğunu gördüm. Bu ilacın bir kutu fiyatı ve içinde 5 ampul var. Anneme yapılan serumun içerisinde sadece 1 ampul kullanıldığını da göz önünde bulundurursak, sadece 18 TL maliyeti olan bir ampul için bizden 7.375,63 TL aldılar. Bunun üzerine hastaneden detaylı fatura istedik.
Faturayı görünce ayrı bir şaşkınlık yaşadık. Bizden normal kayıtta aldıkları 3.300,00 TL’yi hiç almamışlar gibi ayrıca bu 7.375,63 TL’lik faturaya eklemişler.
Hastanenin tarafıma fazladan aldıkları doktor ücretinin ve piyasanın neredeyse 35 katı üzerinde dayadıkları serum ücretinin makul bir seviyeye indirilip tarafıma iade yapması hususunda işlemlerin başlatılmasını önemle arz ederim.

24 Ekim 2024 16:41 (Şikayetten 1 saat sonra)
Aslı
27 Ekim 2024 18:15

Tarafıma hala ulaşan bir yetkili olmadı

Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Hospitals Yanlış Teşhis Ve İlgisizlikle Geçen Zor Gece

Feyza
04 Şubat 21:33
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
14 Mart 2024 14:42

Kırık Ayak İçin Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret Şoku

Belgin
02 Mart 23:06
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Rapor Onayı Eksikliği Nedeniyle Haksız Ek Ücret Talebi

Gamze
12 Ağustos 16:08
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Sağlık Grubu Aynı Hastanede İki Farklı Teşhis Mağduriyet Ve Boşa Harcanan Ücret

Sultan
07 Ekim 16:16
medicana-saglik-grubu-ayni-hastanede-iki-farkli-teshis-magduriyet-ve-bosa-harcanan-ucret-1.jpg
Medicana Sağlık Grubu Kategorileri