Hasta İlgisizliği Ve Yanlış Yönlendirme

10 Aralık 2024 14:49

08.12.2024 tarihinde özel Samsun Medicana Hastanesi kadın doğum uzmanı doktorunuzu özel numarasından saat 16:20'de aradık. Eşim 10 haftalık gebeydi ve bizi kendi hastanesine bile yönlendirmedi, direkt kadın doğuma yolladı. Eşimin o gün çok kanaması vardı ve doktorun konuşma şekli hiç hoşuma gitmedi. Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.

11 Aralık 2024 10:56 (Şikayetten 20 saat sonra)
Burak
Burak
11 Aralık 2024 18:36

Benim sorunum 08.12.2024 tarihinde saat 16:15 geçe pazar günü kadın doğum uzmanı bülent sürücü doktoru özel numarasından aradım ve eşimin bayağı kanaması var dedim eşim 10 haftalık gebe ve benden resim istedi ben bayağı kanaması var dedim ve bana devlet Hastanesi kadın doğuma gidin dedi ve ben Medicana hastanesine gitmek istedim ama doktor bey bizi direk oraya yolladı ben eşimle ilgilenirken ablası doktor beyi aradı ve ablasına söylediği cevap eşine anlattım bir de size mi anlatacağım dedi ve Medicana hastanesine giderseniz ücret verirsiniz dedi ama biz ücretle alakalı bir şey demedik kendisine bunu da söylemesi yanlış ben ücretten kaçınmadım biz sadece hemen müdahale edilmesi üzerine cevap bekledik ama hiçbir şekilde bir şey demedi bu konu hakkında hemen geri dönüş sağlanmasını bekliyorum.

Recep sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sürecinde Acelecilik Ve Yetersiz İlgi Nedeniyle Yaşanan Olumsuz Deneyim

21 Mayıs 2025 23:34
Arife sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Doktor Ve Stresli Doğum Deneyimi

06 Mart 2025 13:56

Konya Medicana Hastanesi Şikayet.

26 Mart 2024 04:05
Konya Medicana Hastanesi Şikayet.
Melike sonuçtan çok memnun

12 Aralık 2024 11:28