Emre sonuçtan memnun

14 Aralık 2022 12:17
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Şahika Hanım'a teşekkürler.”

Merhaba,
VM Medical Park Pendik hastanesinde Ortopedi bölümüne Kasım ayı içinde randevu almıştım. Randevu doktorun yoğunluğundan dolayı 10-15 gün sonrasına verilmişti. Randevuma 1 gün kala aranarak ameliyat sebebiyle randevumun iptal edildiğini tekrar randevu oluşturmak için bir 1 hafta sonrasına tarih verdiler. Olabilecek bir durum diye kabul ettim fakat 1 hafta sonra vermiş oldukları tarihe 2 gün kala tekrar aranarak tekrar iptal ettiler bu sefer 2 hafta sonrasına randevu verdiler. 2 hafta daha bekledim ve maalesef dalga geçer gibi toplamda 3 hafta beklediğim randevuyu arayıp tekrar iptal ettiler. Buna karşı bir daha randevu almadım. Aralık ayının başında son kez 16.12.2022 tarihine bir randevu daha oluşturdum ve bugün (14.12.2022) tarihinde 0216 225 23 83 numaralı telefondan aranarak doktora randevumu 2 hafta sonrasına erteleyeceklerini belirttiler. Bu iptalleri artık sayamadım 4 veya 5 kere randevum iptal edildi. Böyle bir rezilliği daha önce hiçbir hastanede yaşamadım. Madem doktorun ameliyatı veya işi var o tarihe randevu açmayın! Açacaksanız insanları 1 hafta 2 hafta bilmem kaç gün bekletip de son 1-2 gün kala randevuları iptal etmek gibi bir terbiyesizlik yapmayın. Baktığınızda Medical Park iyidir dersiniz fakat bu durum can sıkmaya başladı.

02 Ocak 2023 15:40 (Şikayetten 19 gün sonra)

Sayın Emre G. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Emre
02 Ocak 2023 15:52

Şahika Hanım'a teşekkürler.

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli İptal Edilen KBB Randevuları Mağduriyet Yaşatıyor

25 Haziran 06:07

Fatma
11 Mart 12:46
Kontrol Muayenesi İçin Randevu Sorunu Ve Yanıltıcı Mesajlar
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Randevu İptali Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

Efe
29 Ağustos 00:07