Medical Park Hastanesi Randevu Sistemindeki Aksaklık Ve İletişim Sorunları

31 Aralık 2024 18:22

Trabzon Medical Park Karadeniz Hastanesi'nde bugün yaşadığım olumsuz bir deneyimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Amacım geri bildirimde bulunarak mağduriyetimin bir başka ziyaretçinizin yaşamaması ve hizmet kalitesini artırmanıza yardımcı olmaktır.

30.12.2024 tarihinin sabah saatlerinde, 31.12.2024 tarihi 16:20 saati için Kadın Doğum Bölümü'nde Doktor *** Bey'e muayene olmak için randevu aldım. Randevu saatimden en az 30 dakika önce kayıt açtırmak için hastanenin 4. Katında bulunan sekretarya bölümüne gittim. Bankodaki yetkili bana muayene olamayacağımı bildirdi. Nedeni ise 10 gün içinde aynı hastanede bir başka kadın doğum doktoruna muayene olduğum için kontrol süresinde başka bir doktora muayene olamayacağımı söylediler.
Soru 1) Bu bir kural ise saygı duyarım, bir daha yapmam ama bu kuralı sizin kendi çağrı merkezi sisteminiz bilmiyor mu? Çünkü ben sizin resmi çağrı sisteminizden bu randevuyu aldım ve öyle geldim.
Soru 2) Çağrı merkezi size bağlı çalışan bir taşeron kuruluş dahi olsa, onların yaptığı bir hata sizi bağlamaz mı?

Soru 3) En nihayetinde benim randevu saatimde doktor boşta değil mi, yani ben bir başkasının randevu saatinde gelmedim, o saat için doktor beyin zamanı sistem üzerinden bana ayrılmadı mı?
Soru 4) Doktor Bey'e telefonla sordular, benim hangi durumda olduğumu dahi sormadan beni reddetmesi ne kadar doğru olur?

Soru 5) Doktor Bey'in sekreterinin gelip de 'süreç bu' demesi, bizim de kendisine 'o halde ben hakkımı arayacağım' dediğimizde gayet rahat bir şekilde bankodaki görevliye giderek 'nereye şikayet edebilirler' demesi... Hanımefendinin bu rahatlığı bize şunu hissettirmesi 'Sanırım şikayet etsek de bize yardımcı olmayacaklar! ' normal mi?
Soru 6) Ben hastaneye geldim, nasıl olduğumu, daha önce düşük yaptığımı ve hafta sonunun benim için sıkıntılı geçtiğini doktorla bana verdiğiniz randevu saati diliminde görüşmek istediğimi belirtmem hangi kural ve kaideye göre hasta olan birinin hasta olduğunu belirttiği halde yardımcı olunmaması hastane kimliği ile ne kadar ilişkili?

Temennimi ve amacımı konunun başında belirtmiştim. Umarım bir daha böyle bir olumsuz deneyim yaşanmaması adına dikkate alırsınız.

21 Ocak 2025 16:09 (Şikayetten 20 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Sağlıklı günler dileriz.

Zafer sonuçtan çok memnun

18 Mart 2025 16:24
"İlgi için teşekkür ederiz. Dilerim personel değişikliği vs bahanesiyle verilen söz unutulmaz. İlgili mevcut personel konu hakkında detaylı ve uzun ilgilendi. Aracı firma ortadan kaldırılmış olsa kendileri bu hizmeti vermiş olsalar bu şikayetler hiç olmazdı."
Medine sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Randevusuz Kontrol Sürecinde Mağduriyet

21 Aralık 2024 16:15