Süleyman sonucu yetersiz buldu

14 Temmuz 2024 23:55

Merhaba, kanser hastası olan babam H**** T**, 13.04.2024 tarihinde durumu ağırlaştığı için 112'yi arayıp acil ambulans talep ettik. 112 ekibi geldi, hastanın gerekli kontrollerini yaptı ve hastaneye kaldırılmasını öngördü. Babam en yakın olan Antalya Medical Park Hastanesi'ne götürüldü. Burada yine gerekli testler yapıldı. Babamın beyninde ödem oluştuğunu, bilincinin kapalı olduğunu, yoğun bakıma alınması gerektiğini ancak kendi yoğun bakımlarında boş yer olmadığı için odaya çıkaracaklarını ve ücret karşılığı olan günlük 30 bin TL ücreti olduğunu söylediler. Biz de hastamızın başka bir hastaneye kaldırılmasını istedik, ancak üzerinden 24 saat geçmesine rağmen hiçbir şekilde hastanelerde boş yer olmadığını, 112'ye sevk işlemlerini başlattıklarını ama dönüş yapmadıklarını söyleyip duruyorlar. Benim hastam 24 saattir bilinci kapalı, aç susuz, rezil şekilde acil serviste sevk edilmeyi bekliyor ve sevk edilecek hasta diye ne bir bakan ne de temizlik personeli var. Bu konu hakkında desteklerinizi rica ediyorum. Lütfen, saygılarımla.

17 Temmuz 2024 12:23 (Şikayetten 2 gün sonra)
Süleyman
17 Temmuz 2024 12:33

Aramak dediğiniz çağrı bırakmanız sanırım ben sonuna kadar şikayetimin arkasındayım böyle bir markanın şikayet edilmeden hizmet yapmaması gerçekten çok üzücü ve herkesin bilmesinde fayda var bence

Emine

Bencede bu özel hastaneler kaldırılmalı artık iyice sovusleme yeri olmuş benimde başka bir özel hastanede muayene ve biyopsi yapıldı cevap alamadık ilaçta yazılmadı doktoru tatile çıkmış hemşiresi yok sonuçta Biray sonra zor zahmet aldık yani ama parayı hemen kaptı kaçtı yapıyorlar

Medical Park Hastanesi Antalya Bebek Yoğun Bakım Fiyaskosu

Aydin
24 Temmuz 2024 12:24
Gulay sonuçtan hiç memnun değil

Gulay
31 Ağustos 2023 14:28